ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 10.05.2011 Aile Birleşimi Görüşmesi (Eşim Hamile)

Sayfa: 1 [ 2 ]

KopiL 14.06.2011 13:59:23

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Haziran 14, 2011, 01:48:55 ÖS
Vaybe bu İstanbul konsoloslugu da tam bir acayip :)  demek sen kesin 1 yada 3 gişeye denk geldin

Benim memurun DNA testi istemesinden korkuyorum :) cok şüpheli bakıyordu :)
Evet 1. Nolu gişeye girdim ben gerekli olan açıklamayı yaptım kanun metnini gösterdim zaten sorun cıkmadı ondan sonra tutumu gayet ılımlı oldu.
İlk evliliğim oldugu için Dna testi felan isteyemez Evlilik dışı çocuk değilki. Direk öyle bir durumda avukat ile hakkını aramaya gayret et. Küçük düşürücü davranışlar bunlar ya.
neyse Allah sanada yardımcı olsun kardeşim. çok yoruyor insanı beklemek Allah hepinizin yardımcısı olsun...  okey:)

Bthnkdgn 14.06.2011 14:07:00

Suan ilk haftamı doldurmayı bekliyorum sonra konsolosluga gerekli e mailleri aticam esim aramış evraklsr ulaşmamış daha her iki gunde bir arıyıcak  başvuranlar ısrar ederse hızlı çalışıyorlar  2 haftayı asarsa sure mail yağmuruna tutarım konsoloslugu :)

KopiL 14.06.2011 16:19:33

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Haziran 14, 2011, 02:07:00 ÖS
Suan ilk haftamı doldurmayı bekliyorum sonra konsolosluga gerekli e mailleri aticam esim aramış evraklsr ulaşmamış daha her iki gunde bir arıyıcak  başvuranlar ısrar ederse hızlı çalışıyorlar  2 haftayı asarsa sure mail yağmuruna tutarım konsoloslugu :)
Aynen kardeşim dediklarine katılıyorum yoksa ağırdan alıyorlar. Sıkıştır devamlı boş bırakma...  :)
Benim kargoda şimdilerde elime geçer sabırsızlıkla bekliyorum...

KopiL 14.06.2011 17:03:09

Evet arkadaşlar vizem geldi darısı diğer arkadaşların başına Allah herkesin yardımcısı olsun...  halayy:) halayy:) halayy:)  alkis:) alkis:)  yuppi:) yuppi:)

KopiL 15.06.2011 00:43:21

10 Mayıs 2011 - Başvuru
26 Mayıs 2011 - Yab. Polisi Evraklar Teslim Edildi
08 Haz.   2011 - Onay Maili Kons. Geldi
14 Haz.   2011 - Vize Elimde

35 Günlük Süre Zarfında Sevindirici Sonuç Allah Herkesin Yardımcısı Olsun ve Sevdiklerine Kavuştursun...
Artık Almanya'ya gidince görüşlerimi yazacağım herkese sağlıcakla...

Bthnkdgn 23.06.2011 16:13:14

Hayırlı olsun. Benim evraklarda Hamburg'a ulaştı esim saglık raporu aldı hamile olduguna dair  raporunuz varsa hızlı işlem yaparız demişler evraklar gitti top Hamburg yabancılar polisinde

gkhnersen 30.06.2011 16:17:38

Selam arkadaşlar benımde eşim 28 haftalık hamile bende almanyaya eşimin yanına gidicem benım yapmam gereken nedir yani nasıl yol izlemeliyim...eşiminin dogumunda bende onun yanında olmak zorundayım onun için bilgilendirirseniz sevinirim bu arada illaki a1 sertifika almak zorundamıyım...şimdiden tşk edıyorum herkese.

fuk_18 30.06.2011 16:47:33

ÖNCELİKLE AİLE BİRLEşİMİ İLE GİDECEKSEN KESİNLİKLE A1  BELGESİ ALMAN GEREKECEK AİLE BİRLEşİMİNE BASVURCAKSIN MECBUREN.TURİSTK VİZE İLE GİTMEK ZATEN ÖLÜM GİBİ ÇOK ZOR.EGER AYRINTILI BİLGİ VERİRSEN DAHA ÇOK YARDIMCI OLMAYA ÇALIşIRIZ

Alıntı yapılan: gkhnersen - Haziran 30, 2011, 04:17:38 ÖS
Selam arkadaşlar benımde eşim 28 haftalık hamile bende almanyaya eşimin yanına gidicem benım yapmam gereken nedir yani nasıl yol izlemeliyim...eşiminin dogumunda bende onun yanında olmak zorundayım onun için bilgilendirirseniz sevinirim bu arada illaki a1 sertifika almak zorundamıyım...şimdiden tşk edıyorum herkese.

Sayfa: 1 [ 2 ]