ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: B1 karincalari burayaaa :)

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

25.08.2011 19:38:00

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Haziran 23, 2011, 09:00:24 ÖS
gıttıgınız okullardakı hocalar turkmu? nasıl anlıyorsunuz anlatılanı eger almansa hocanız?

eğer hiç almanca bilgin yoksa almanyada hocaları anlamak zor... ben almanyaya geldiğimde (türkiyede yaptığım a1 sınavından sonra )  çok zorlandım.. ben hep evde kendikendime çalıştım. çok iyi kitaplar var. onlar benim öğretmenim oldu. yoksa kurstaki alman hocalardan (gerçi çoğu rusyadan gelmiş hocalar ya:)) hiç birşey anlamıyorsunuz... kendi kendinize çalışarak kursa giderseniz bayağı yararı oluyor. bu siteden çok faydalandım.
almanca bilmeden almanyada yaşamak çok çok zor... şükür şimdi biraz biliyorum... dahada kendimi yeterli görmüyorum. b1 sınavını kazanmama rağmen... daha yetersizim... herkes gibi...

tugce_doerjer 29.08.2011 23:03:04

bakalım 7 eylulde gıdıcem okula gorucem neymıs bu okullar ama ıstanbuldakı hocamın verdıgı temel cok saglam eger karsımdakı guzel ve anlasılır bır dılle konusursa cok rahat anlasabılıyorum ama kendı lehcelerıyle konustularmı hıcbırsey anlasılmıyor. benım oldugum yerde adamlar resmen kendı dıllerını yapmıslar mesela auch nıcht yerıne a net dıyorlar  yada eın bısschen yerıne epıssel dıyorlar bu kelımelerde sozlukte yok :zopa:

31.08.2011 15:15:28

A2 yi kazandığınız zaman, 3 ay daha kursa gidiyorsun..zaten 3 aydan sonra kesin kazanırsın..Çok zor değil sınav. Tabii çalışırsan.. İnternette çok sınav örnekleri var.. bol bol alıştırma yap.. Ben B1 i iyi derece ile kazandım. ama çok hazırlandım..

tugce_doerjer 04.09.2011 14:24:14

evet sınava duzenlı ve dısıplınlı bır sekılde calısıldımı yapılmıycak bırsey degıl.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]