Arkadaşlar 20 mayısta sınava Girdim. Eşim Hamile ve acil gitmem gerekiyor birkaç sorum olucak. zaten Bu gidişle yakında

Kafayı sıyırıcaz stresten

1. Eşim Hamile Bir arkadaşımız Mutterpass ve doğum kartını aldıgını söylemiş eşinin. Ben Eşimden doktorun verdiği bir dogum takip kartının 2 sayfasının fotokopisini almıştım ama doktorun adı var imza yada kaşe yoktu sorun olurmu ?
2. Eşimden Acilen Mutterpass ve doğum Kartını yeniden mühürlü imzalı ayrıca Giriş - Çıkış Kağıtlarını İstedim. Başka İstemem Gereken Belge varmı ?
3. eşimin Kimliği Eski soyisim Değişikliğini Ben oraya gidince yapması gerekiyormuş öyle söylemişler. Başvuruda İstanbul Kons. sorun Yaratırmı ?
4. Yeni E-Pasaportlarda Medeni Durum Yok. Ben Evlendim Gidip Yeni Pasaport mu Almam gerekiyor yoksa şerh Koydurmak yeterlimi şerh için 3 fotograf istiyorlar diye duydum doğrumu
5. Vize için kimi 2 güne kimisi 1 ay sonrasine Randevu Alıyor benim Acil gitmem lazım 30 mayısta Arıyıcam Randevu için Erken Almamın bir yolu Varmı ?
6. Eşim 22 Haftalık hamile bir arkadaş eşi 29 haftalık hamileymiş A1 sertifikasız gitmiş ben Sertifikasız gitmeyi bıraktım erken gidebilirmiyim ?
7. İstanbuldaki Başvurularda Belgelerin Tercümesi ve Noter Tastik istiyorlarmı İstiyorlarsa Yandık çok para
8. Yurtdışına Cıkış Yaparken Neleri Yanımıza Götürebiliyoruz
Örneğin : Sport aletim , Saç ilacım , Kitaplarım bazıları korsan

, gibi eşyaları götürebilirmiyim
Hayatım boyunca bu kadar stres altında yaşamadım. Açıköğretim üniversitesi sınavlarım var stressten çalışamaz oldum.
Aramızda bu olaylar arasında psikolojik ilaçlar kullanmaya başlayan varmı

Gerçekten tam bunalım