ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Turistik vize icin !!!

Sayfa: [ 1 ]

irfann_89 01.06.2011 22:39:46

Merhaba arkadaşlar,  yeni üye oldum sorularım benim şimdi almanya'da 3 teyzelerim yaşıyolar bende bu yaz gitmek istiyorum turistik veya ziyaret amaçlı şimdi yanliz daha ilk alıcam pasaportum zaten var yanliz giden arkadaşlar bana yardım edebilir mi ne gibi önerileriniz var veya ne gibi evraklar falan lazımdır bilgilendirebilirseniz cok memnum olurum şimdi'den herkese teşekkürler  :)

gökhan38 01.06.2011 23:42:16

kardeş,, nasıl basvuracagın önemli turıstık vızeye kendı kendınemı basvuracaksın yoksa teyzelerın sana davetıyemı yollayacaklar... bu önemli ikinci olarakta sen geri dönecegını almanlara ispatlaman gerekir... yani şimdide ne desek  yanlıs olur... evraklar konusuna gelınce zaten ıks fırması sana söyleyecektır... bankada paran malın mülkün sigortali bi işin yara kendi işyerin filan varsa gidersin neden olmasın... ama işsizsen bir mülkün paran yoksa  sanmıyorum vize vereceklerini yinede sansını dene... teyzelerin sana davet yollasın masraflarını onlar karsılayacagız dıye sana belge versin..  almanyadaki davet eden kişinin durumuda cok önemli.. senin icin hayırlısı demekten baska birsey düşmez bize... ahh keske biz versek vizeyide gönderbilsek birbirimizi:)))

irfann_89 01.06.2011 23:49:36

evett kardess keşkee ;)) bu arada ben öğrenciyim üniversite'de ondan öğrenci olarak başvurcam

fuk_18 05.06.2011 11:46:12

İRFANCIM ÖGRENCİ OLMAN BİRşEYİ DEĞİşTİRMEZ AVRUPAYA TURİSTİK GİTMEK İNANILMAZ ZOR EGER DİYORSAN PARAM VAR UGRASIRIM şANSINI DENE DERİM VEYA AİLENDE MEMUR VARSA BABAN ANNEN YEşİL PASAPORT ALMA HAKLARI VARSA HUSUSİ PASAPORT AL ONLA GİT DAHA KOLAY ..

irfann_89 05.06.2011 15:43:06

hmmmmm maalesef memur yok babam emekli ama ülker firmasın'dan peki şöyle birşey var bi'de dayım 30 sene almanyadaydi 1 senedir falan'da burda ama arada'da hep almanyaya gidiyo yani haklarını falan yakmadı burda'da şirketi var onun başında peki o bişeyler yapamaz mı öyle nasıl gidebilirim ??

fuk_18 05.06.2011 16:58:20

dayın orda şirketi varsa belki bişeyler yapabilir.ve teyzelerinden biri veya durumu iyi olanı sana davetiye göndermesi gerek gitmen için ve yasın 18 den küçükse ailenin gelir durmu hesapları banka ev tapusu araba ruhsatı işde babanın 3 aylık maaş bodrosu falan gerek.ögrenciyim demişisn aynı şekilde bunları ayarlaman gerek yani çok ugraşırsın turistk vize için .ya kısacası durumun iyise vize verirler tabi bunu ispatlaman gerek

Bthnkdgn 05.06.2011 19:38:56

Benim bir tanıdık kız arkadasımı ve ailesini görmek amaçlı Almanya'dan vize başvurusu yaptı
Kendisi üniversite mezunu
Üzerine kayıtlı şirketi var
Arabası var

Yinede vermedi Almanya
Yetmedi Fransa üzerinden denedi yine alamadı vize
Almanlar Türkleri turist olarak bile istemiyor açıkcası

irfann_89 07.06.2011 13:40:08

hmmmmm hadi yaaa  :( bakalım o zaman dayımla bir konuşayım... teşekkürler arkadaşlar ;)

Sayfa: [ 1 ]