ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: evlilik

Sayfa: [ 1 ]

mhuseyni 03.06.2011 21:57:22

merhaba arkdaşlar
ben almanya vatandaşı bir kızla nışanlıyımama kız ırak ta yaşıyor Türkiyede evlenebilmem için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bide almanya gidebilmem için nişanlımın oraya benden önce gitmesi şart mı ? ünüversite mezunuyum yüksek lisansla birlikte gidip vatandaş olabilirmiyim? yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tşk

3,14 30.06.2011 01:30:46

Alıntı yapılan: mhuseyni - Haziran 03, 2011, 09:57:22 ÖS
merhaba arkdaşlar
ben almanya vatandaşı bir kızla nışanlıyımama kız ırak ta yaşıyor Türkiyede evlenebilmem için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bide almanya gidebilmem için nişanlımın oraya benden önce gitmesi şart mı ? ünüversite mezunuyum yüksek lisansla birlikte gidip vatandaş olabilirmiyim? yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tşk

--> Lütfen bilenler arkadaşımıza yardımcı olabilirler mi?

fuk_18 01.07.2011 12:16:16

onurum merak etme arkadasa ben özelden uzun uzun konuştum yardımcı oldum yapması gerekenleri herşeyi söledim seninde ilgin için teşekkür ederim :)

3,14 01.07.2011 17:27:42

--> Ben teşekkür ederim kardeşim, fakat mesaj kayıplara karışıp cevapsız kalmasın diye düşündüm. :)

Sayfa: [ 1 ]