ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 09 Haziran İstanbul vize randevu

Sayfa: [ 1 ]

Bthnkdgn 04.06.2011 01:01:23

Nikah icin gerekenler
Nikah
Nikah sonrası belge ve kimlikleri yenilemek
Almanca kurs ve sertifika
Vize belgeleri

Gerekli herseyi yaptık artık top konsoloslukta 09 Haziran'a randevu aldım

Esım Alman  vize ücreti konsolosluk sitesinde 60 Euro diyor
Esım hamile gerekli belgeleri gönderdi ve doktoruna rapor yazdırdı vizemin acil olduguna dair
İlk evliliğimiz gerekli resimler e mailler var kanıt icin zaten nikah burda oldu ailesi geldi çapraz sorguya ihtimal vermiyorum

Ayrıca randevuya nasıl gidelim giyim onemli diyorlar takım elbise abartılı mi olur ?
Diğer sorum ise arkadaslar ben biyometrik fotograflarda sakalsizim sakal bıraktım sorun cikarmi son halini yansıtmıyor demesinler sonra :)

Ayrıca istenen belgelerde beyanname yok yoksa kaldirdilarmi beyannameyi ?

Başka öneriniz varmi randevu icin neler onemli neler yapmalıyım

Ben red ithimalini düşünmüyorum

Esimin maaşı iyi ayrıca devlet memuru öğretmen 23 haftalık hamile kendisi almam
Bendende kaynaklanan bir sorun yok sanırım sonuçta almanlara Calisicak genc eleman lazım :)

fuk_18 05.06.2011 11:33:31

DOSTUM KAFANA TAKMA ÇOK.EşİNİN ALMAN OLMASI NEDENİYLE 60 EURODAN MUAFSIN BİLİYORSUNDUR VE GELİR MAAş BİLDİRİMİ GİBİ BİR şEYDE OLAMAZ EşİNDEN İSTEMEZLER BİRDE SEN SINAVDA GİRMİşSİN GEÇMİşSİN DE EşİNDE HAMİLE YANİ KENDİNİ KASMA BÜYÜK İHTİMALLE ÇIKAR VİZEN. RESİMDE SORUN OLCAGINI SANMIYORUM AMA EGER SAKINCASI YOKSA RESİMDEKİ HALİN GİBİ GİT SON DAKİKA PÜRÜZ ÇIKMASIN NE OLUR NE OLMAZ ANLADIN HADİ KOLAY GELSİN

Bthnkdgn 05.06.2011 19:31:19

Esimin hamile oldugunu kanitlayan kağıtlar ulaşmadı henüz  yetişmezse Almanya'da yaptırır artık o işlemleri  son günlerde rahatladım iyice sınavı geçtim  dedigin gibi gidicem görüşmeyede sorun çıkmasın onemli birsey degil zaten  zor bir süreç tabi kısa zamanda yapılırsa  bu sitenin bu konularda Cok yardımı gördüm  yardım eden herkese Cok teseekkur

Umarım herkes Hic sorun yasamadan alır vizelerini  ayri yasamak Cok zor

fuk_18 05.06.2011 23:42:42

evet dostum ayrı yasamak çok zor benım eşim yanımda yasıyor vize çıkana kadar 1 yıldır ayrı değiliz vize çıktıkdan sonra birlikde gitcez planımız bu ....sende takma kafana red alma durmu yok gibi er ayda gec çıkacak ama sonunda çıkacak.hadi kolay gelsin

Bthnkdgn 06.06.2011 13:59:19

Son 3 Gun posta hala gelmedi mutterpass ve hamilelik raporu yetişmeyecek gibi
O belgeleri Fax olarak versem konsolosluğa kabul ederlermi yada dosyam almanyay gittiğinde esım orda verse

fuk_18 06.06.2011 15:16:31

dostum onu konsolosluga sor kabul ederlermi onlar bilir genelde faks  istemiyorlar ama konuşman lazım

Bthnkdgn 06.06.2011 19:45:45

Bugun aldim belgeleri simdi tam oldu  mutterpass ve doktorunun raporu anladığım kadarıyla hamile oldugunu ve riski taşıdığını kocasına ihtiyacı oldugunu yazmis doktor

Başvuru formuna Cok dikkat ediyorlarmi ben isim kısımlarında türkce buyuk karakter kullandım Akdogan değilde akdoğan yazdım soyadımı sorun olurmu yedek form ve kalemde götürücem doldurma işlemi 2 dk gerekirse kOnsoloslukta doldururum

Artık burdaki isleri bitirdik Almanya'ya ilk gittiğimizde neler yapmak lazım onları araştırma sırası
Garip bir durum bizimkisi

Yeni bir dil yeni bir kültür
Diplomalarımız geçersiz genelde

Sayfa: [ 1 ]