ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: VİZE GELDİ DOSTLAR...

Sayfa: [ 1 ]

mehmet3348 04.06.2011 13:18:58

bugün itibariyle vizem geldi...  okey:) 12.04.2011 başvuru tarihim.. 04.06.2011 vize teslim tarihi..

ankaradan başvurmuştum.. eşimi alman vatandaşı..eşimi yabancılar dairesine görüşme için çağırmadılar bile.. kolay bi şekilde almış oldum.. darısı vize bakleyen arkadaşrın başına... 28 agustos' a kadar çıkış yapmam lazım.. ama 2 ay daha türkiye'de kalıcam... byby:)

fotoadem52 04.06.2011 14:42:56

kardeşimm gözün aydın inşAllah rahat edersin artık :) bitti sıkıntılı günlerin ben daha başlamadım bile...:) nasip hayırlı yolculuklar şimdiden İNşALLAH BİR AN ÖNCE YENGEMİZE KAVUşURSUN

crazy_52 04.06.2011 16:20:11

Hayırlı ugurlu olsun mehmet

İsmetÇağrı 04.06.2011 18:43:25

esıne mektup qıtmeden mı vızen geldı ne ıs ya :) hayırlı olsun  kardes gorusmeye bızımkını cagırıorlar ey qidi bize zorluk cıkarıorlar e bakal1m ne olacak !

srdrkr24 04.06.2011 19:37:20

oncelikle hayilir olsun kardes. tarihe bakinca benden bi hafta sonra basvurmussunanlasilan ama iste sen sansli oluyorsun sanirim ben halen bekliyorum vizeyi ama seninki cikmis.gozun aydin kardes darisi basima...

mehmet3348 04.06.2011 22:03:18

saolun dostlar inş vizeleriniz en kısa zamanda çıkar... eşim alman vatandaşı olduğu için fazla sorun çıkarmamışlar...

salmanASU 04.06.2011 22:28:00

mehmet paşam hayırlı ugurlu olsun darısı vize bekleyen bu yolda mücadele eden herkesin başına benimde 9 gün bitti görüşmeden bu yana evrakları verdik hatta kadın bana önce 1-3 ay içinde belli olur dedi sonra ben suratımı asınca 3-4 hafta daha özleyin birbirinizi dedi benim eşimde alman vatandaşı gerçi nikah günümü 16 eylülde alındı orda evlencem neyse kadın tamam dedi evraklarıma bekliyoz daha eşimide çagırmamışlar gerçi alman vatandaşı belki senin durum gibi benim eşimide çagırmıyabilirler sana sorum eşim durmadan yabancılar polisine gitsinmi onların çagırmasını beklemeden orda gidip devamlı görünmesine gerek varmı yoksa bekliyelimmi paşam neyse saolasın şimdiden tekrar hayırlı ugurlu olsun ben vize randevumu 26 mayısta yapmıştım ankarada...

mehmet3348 05.06.2011 00:58:38

ankaradaki görüşmemden yaklaşık 1 ay sonra eşim yabancılar dairesini aradı. evralar ulaşmadı dediler.. 1 hafta sonra tekrar aradı eşim evraklar bize ulaştı dediler.. ancak ankaradan bi kağıt beklediklerini ve vize süreciyle ilgili bi bilgi veremeyiz dediler..bundan sonra beklemeye geçtik hiç arayıp sormadık..bende eşimi çağırıcaklarını düşünmüştüm ama öyle olmadı... 
yabancılar dairesini çok sıkıştırırsanda olmuyor..bu sefer onlar inat ediyor..bana kalırsa herkes 2 veya 2,5 ay  beklemeli, bu süreçten sonra sonuç alamazsanız onları telefonla yada bizzat başvurarak zorlayabilirsiniz.. bende o şekil planlamıştım...neyseki geldi...

gökhan38 05.06.2011 09:59:36

mehmet kardeşim hayırlıugurlu olsun...... tebrik ederim... senın yaptıgın uygulamayı bende yaptım eşimi hem arattım hemde yabancılar polisine gönderdim. 19 mayısta evrakları verdim 2 3 gün sonra eşim aradı evraklar gelmiş dediler... sonra eşim yabancılar polisine gitti.. görüşmek icin.. alman vatandası oldugu ıcınsadece kımlık fotokopisini almıslar evragın uzerınede 30 haftaılık hamile yazmıslar... senin eşin hamilemiydi... bende bu önümüzdeki 10 gün icinde bekliyorum dur bakalım ne olacak... kendine iyi bak... slmlar...

mehmet3348 05.06.2011 10:46:03

eşim hamile değildi gökhan kardeş... biz şuan sadece kağıt üzeri evliyiz... düğünüm kısmetse 30 temmuzda... eşim almanyada meslek yapıyor. aldığı maaş 450 euro civarı.. ben illaki bi sorun çıkar diyordum. neyseki herşey olumlu gitmiş.. şuda bi gerçek ki görevliden görevliye de fark var dostlar..  ben hannover e gidiyorum.. bi arkdaşımda hannover e gitmişti. ve onun eşinide çağırmadılar..hannoverdeki yabancılar dairesi pek sıkıntı yaratan bi  yer değilmiş onu anladım..

Sayfa: [ 1 ]