batan
06.06.2011 18:23:29
arkadaslar bugun esımın yabancılar polısınde randevusu vardı tum ıstedıklerı evrakları goturmus baya soru sormuslar pasaportu elıne almıs gorevlı turkıyeyemı gıttınız demıs esım evet demıs neden gıttınız demıs oda esım cocugumuzu hıc gormedı ve agır amelıyat olması gerekıyodu ondan dolayı demıs ne kadar kaldınız demıs hatırlamıyorum demıs ve ılk evlılıgınız mı demıs daha once evlendınızmı cocugunuz varmı esınızın ılk evlılıgımı cocugu varmı dıye sormus hayır demıs daha sonra evrakların fotokobısını almıs ve ve bı kagıt hazırlamıs daha sonra esım sormus vızeyı sızmı onaylıyorsunuz dıye hayır demıs TURKIYEDDE ALMAN KONSOLOSLUGU ONAYLIYOR DEMIS esım tekrar sormus sız onaylamamıyormuysunuz dıye bızım yetkımız yok alman konsoloslugu onaylıyor demıs ESIM nasıl haber alcaz demıs haftaya salı ya gıtsın oraya yada arasın demıs bu ne demek sımdı ben anlamadım lutfen yarıdım edın vıze red mı gelcek yanı YARDIMM EDINNNN
batan
06.06.2011 18:24:19
Alıntı yapılan: batan - Haziran 06, 2011, 06:23:29 ÖS
arkadaslar bugun esımın yabancılar polısınde randevusu vardı tum ıstedıklerı evrakları goturmus baya soru sormuslar pasaportu elıne almıs gorevlı turkıyeyemı gıttınız demıs esım evet demıs neden gıttınız demıs oda esım cocugumuzu hıc gormedı ve agır amelıyat olması gerekıyodu ondan dolayı demıs ne kadar kaldınız demıs hatırlamıyorum demıs ve ılk evlılıgınız mı demıs daha once evlendınızmı cocugunuz varmı esınızın ılk evlılıgımı cocugu varmı dıye sormus hayır demıs daha sonra evrakların fotokobısını almıs ve ve bı kagıt hazırlamıs daha sonra esım sormus vızeyı sızmı onaylıyorsunuz dıye hayır demıs TURKIYEDDE ALMAN KONSOLOSLUGU ONAYLIYOR DEMIS esım tekrar sormus sız onaylamamıyormuysunuz dıye bızım yetkımız yok alman konsoloslugu onaylıyor demıs ESIM nasıl haber alcaz demıs haftaya salı ya gıtsın oraya yada arasın demıs bu ne demek sımdı ben anlamadım lutfen yarıdım edın vıze red mı gelcek yanı YARDIMM EDINNNN
ALMAN VATANDASI COCUGUMUZUN UZERINDEN AILE BIRLESIMINE BASVURDUM .....
batan
06.06.2011 18:44:00
gökhan38
06.06.2011 19:02:33
kendi bilgimi paylasacam seninle... yanlıs yönlendirmeyim aynı zamanda... vizeyi tr deki konsolosluklar veriyor pasaportlarımız orda kalıyorr.. almanyadaki yabancılar dairesi eşlerimizin durumuna bakıp ya onaylıyor yada onaylamıyor.. bu durumu ise tr deki konsolosluklara bildiriyorlar onlarda almanyadan gelen onaya göre pasaportlarımızı bize yolluyorlar... şöylede düşünebiliriz... izmirdeki konsolosluk basvuru yapanlara pasaportları geri veriyor.. internet sıtesınden takip edıyorlar vize numaralarını orda görünce pasaportlarını konsolosluga götürüp gerekli vize işlemini yapıyorlar... yani demek istedigim şu... demekki almanyadan onay geliyorki bunlarda burdan onaylıyorlar.... şimdi sana kim nasıl yardım edebılır??? eşin yabancılar polisini yine arayabilir... gidip sorabilir gibi... umarım fazla sıkıntıya girmeden alırsınız.... bu sadece benim fikrim kardeşim ok.
mehmet3348
06.06.2011 19:06:18
vizenin red veya kabul lduğunu hemen anlayamazsın..sadece yabancılar dairesiyle bi görüşme olmuş.. hemen olumsuzluğa kapılma...
Baybars
06.06.2011 22:50:24
- Yabancilar polisnin özellgidir, hep anyi davranirlar.. her türlü yabancilar vizesi merkezlerden yönetilir.. yani her belediye yabancilar dairesi kafasina göre sonuclandiramaz, buna konsolosluklar dahil.. Hayirli olsun vizeni almissin demek bu..
batan
06.06.2011 23:27:21
Arkadaslar cvplar icin sagolun ama normalde onayi yabancilar polisi veriyo esime bu kadar soru sormalari cocuk uzerinden sacma ve olumu olumsuz bisey solememesi ve onayi konsoloslugun veriyo dmesi bunu soluyen memur gecen hafta bska bi arkadsnkini onayladi ve vizesi elinde esime nasl bole bisey soyluyo anlamadim daha once basina bole bisey gelenler varsa bi cozumu sureci onu ogrenmek istiyorum
KaLpSiz
24.07.2013 15:48:29
Selam arkadaslar ben almanyadayim su anda ilticaciydim evlilik yaptim iki ay oldu buna ragmen yabanci polis turkiyeye git oradan sertifikani al konsolosluga basvur ve vizenii alip gel diye diretiyorlar bizde avukat tuttuk buradaki yabanci polisler cok cins ve ellerinden gelen zorlugu cikariyorlar benim durumum sonunda cozulecek insAllah turkiyeye gondermeye haklari yok dilerim sizlerde bir an once vizenizi alirsiniz ama sabirli olmaniz sart ayni durumlarida bende burada yasiyorum tek avantajim esimin yaninda olmam