ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 09 Haziran vize gorusmem İstanbul

Sayfa: [ 1 ]

Bthnkdgn 09.06.2011 19:31:36

Sabah 8:15 de vardım vize bölümüne ups parasını yatırdık evrak görevlisi evrakları kontrol etti

2 Nolu vize kabine girdim

Karşıma Türk'ten dönme  kendini Alman sanan uyuz bir kadın cikti
Evraklara baktı ilk söylediği kendinden 10 yas büyükmeli evlendin  buyuk ask gibi alaycı bir ifadeyle başladı Sonra evrakları kontrol etti esimin mutterpassi gördü hamilemi dedi ne aceleniz vardi dedi

Sonra sorular sordu Nerde tanıştınız düğün oldumu kac kisi geldi ilk görüşme tarihi  kim evlenme teklif etti neden orda yasamak istiyorsunuz cevapları verdim  Eger is bulabilirsem meslek yapabilirsem orda olmazsa turkiyeye geri dönücem dedim. Sınavdan 78 puan almisim. Esım hamile doktoru rapor yazmis eşi acil gelmeli diye ama bu salak dönme biraz Almanca konuşalım dedi  sinir oldum ulan salak kadın esım hamile 3 ay var doguma istesem 3 ay bekler Almancasiz bemese giderim sınavdan 78 almisim daha ne sorusu  bir kac soru sordu bazılarını tekrarlayınca cevapladım  isteksiz cevaplar verdim birisinde anlamadım bilmiyorum dedim  sonra görüşme bitmiştir dedi kalktı gitti 

Vize bölümünde fotokopi çekenden rica ettik 4 fotokopi lazım diye sanki adamın canını aldık Cok asık süratli ne kadar çakma Alman varsa toplamışlar 

En Cok zoruma giden ortada. Sertifika var daha ötesi esım hamile  beni tekrar sınava tabi tutuyor
Benim esimin annesi gibi sonradan çakma olan kendini Alman hisseden Türkler Cok uyuz esim normal onlar hep oyle dedi

Eger tekrar çağrılırsam gittiğimde soruları cevaplamicam alın vizenizi ulkenizide ... Deyip cikicam. Belki Alman hükumeti bazı konularda haklı olabilir fakat Hic kimsenin severek evlenen ve Alman esımin bebeği düşündüğü icin almanyada yasamaya karar veren  ilk defa baba adayına ikinci sinif bir insan muamelesi yapamaz

Konsolosluga da şikayet e maili yazıcam hemen  kendimden buyuk biriyle evlenmeyr yada hemen cocuk yapmaya karar vermeden size mi sorucaz diye ne geçiyorsa içimden yazıcam

fuk_18 09.06.2011 19:49:18

batuhan hep demişimdir hakiki almanlar bizim türklerden daha iyi insancıldır diye çok şanssız bir günmüş senin için inş yined eolumsuzlukalrla sonuçlanmaz

ferdy 09.06.2011 19:53:50

Batuhan kardes dediklerinde sonuna kadar haklısın tavırları olsun yaklaşımları olsun hiç hoş değilmiş. şuan sinirlisin ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Biraz daha sabret kardes. Ben inanıyorum ki hersey yoluna girecek. Sonucta bi cocuk doğacak hayırlısıyla. Ama  doğduğunda onun yanında olabilmen için birazdaha makul olmaya çalış kardes.

Bthnkdgn 09.06.2011 20:07:51

Tavrımdan vazgecmiyicem   Bizim onlara muhtacmisiz gibi davranmalarını kabul edemem vermesin vizeyi kaybeden moruk Almanya olur cocuğum burda büyür tr ye hizmet eder   Bu kafayla bunlar yakinda Calisicak Alman bulamiyicaklsr zaten din iman aile kültürü yok zaten

Bthnkdgn 09.06.2011 20:13:56

A1 sınavında da görevlilerden birisi saf almandi Cok iyiydi ama asıl görevli  Türk'ten kırma almandi Cok ters davranmıştı sınavda herkes sınır olmuştu  bu kadar vicdansiz olunmaz kendilerinin sahip oldugu imkanlardan insanları mahrum bırakmaya yönelik davranış 

Bthnkdgn 02.07.2011 13:14:10

Esimin mektubunu almislar birgun sonra okeylemisler
Tekrar mektup almış esim  bizim ısımızın bittiğini
Belgelerimi auslandsvitrtitumg a  gönderdiklerini söylemişler  esim ne oldugunu bilmediğini söyledi auslandsvitrtitumg un
Googlede aradım çıkmadı ne olduğu
Pazartesi arayıp sorucak  yabancilar polisinden sonra baska ne işlemi oldugunu

Bekliyoruz

cannery 02.07.2011 22:38:04

istanbul konsolosmu  senin ki bth

Bthnkdgn 02.07.2011 23:44:28

evet istanbul konsolosluk. gideceğim yer hamburg - altona

cannery 02.07.2011 23:50:40

bende 2 nolu gise ye girdim kadın ters birisiydi cins cins sorular soruyo Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bthnkdgn 04.07.2011 15:22:14

Esim sormuş Annesine.  Yanlış yazmışım ben  Belgelerim İstanbula gönderilmiş 01 Temmuzda. HerAn Gelebilir Vizem.

Sayfa: [ 1 ]