ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birlesimi Vize Görüsmesi Güncel

Sayfa: [ 1 ]

10.06.2011 12:37:03

Cümleten Selamün Aleyküm. Arkadaslar Haziranın 7' sinde Aile Birleşimi icin Ankara'ya gittim. Cok korkuyodum ama korkulacak bise olmadigini gördüm. ilk önce sakin,güleryüzlü,resmi,nazik olunuz :D  Randevu saati geldiginde konsoloslugun kapısından iceri girdim, sagda UPS kargo sirketi var ordan zarf alacaksınız 15 tl ydi benimki. daha sonra iceri girince sagda kösede fotokopici var o eksikleri gedikleri fotokopi cekilecekleri fazlalıklari falan ayarliyor dosya haline getiriyor 5-10 tl de o. daha sonra sıra numarası alıyorsunuz aynı bankalardaki gibi. kapının girişinde hemen. Sıranızı bekliyorsunuz. sıranız geldiginde görüşmeye giriyorsunuz.
bana sorulan sorular:

1) ilk evliliginz mi?
2)eşinizin ilk evliliğimi?
3)Çocugunuz var mı?
4)mesleginiz?eşinizin meslegi?
5)nezaman nerde nasıl tanıstınız?
6)Nasıl anlasıyorsunuz (konusma)Eşim Alman o yüzden sordu galiba :D
7)Düğün yaptınız mı?
8)Evlilik teklifinde kim bulundu?
9)Eşinizin dogum tarihi?
10)Almanca soru olarak adın ne kaç yasındasın nerede yasıyorsun diye sordu?
Bu kadar sordu....
Daha sonra bahçede bekleyin dedi memur biz sizi tekrar çagıracaz dedi. evraklarınız kontrol edilecek dedi. 10 dk sonra cagırdılar herşey tamam dedi evraklarınız almanyaya gönderilecek gidebilirsiniz dedi bu kadar. Herkese bolsans şimdiden.sorusu olan varsa sorabilir elimden geldiğince yardımcı olurum.

mehmet3348 10.06.2011 12:55:06

hayırlısı olsun arkadaşım... eşin alman yani..senin almanca bilgin nasıl ? a1 seviyesindeyse sonra sahte evlilik şüphesiyle yaklaşmasınlar.

fuk_18 10.06.2011 12:59:28

hayırlı olsun arkadasım ne güzel bir dille anlatmışsın tüm detayları demekki kendimizi stresse sokmaya gerek yokmuş inş hayırlısıyla çıkarda eşine kavuşursun

10.06.2011 13:07:21

Sordukları sorulara  direk net bir sekilde cevap verdim. Kanıtlayamazlar zannetmiyorum sahte evlilik olup olmadigini. Sahte degil zaten o yönden bir korkum yok nisan nikah fotograflari var, 3 kez geldi yanıma daha ne olsun :D

Bthnkdgn 10.06.2011 13:10:25

Ankara yavaş ama güler yüzlü istanbul hızlı ama Cok kabalar özellikle  gişe 2 ye dikkat cam bir cadı var

Salak kadın  bebek senin esin senden hamile degil mi diye soru sordu. Çakma Türk'ten dönme Alman memur esım Almanya'da sikayet edicek

mehmet3348 10.06.2011 13:13:47

cra sen genede temkinli ol... konsolosluğun işi hiç belli olmaz... inş bi sorun çıkarmazlar...

fuk_18 10.06.2011 13:14:09

batuhan abi sen hala sinirlisin baya bu kadına yaa bıraksalar kadını bogcan oracıkda abicim işin hal olsun bi ondan sonra şikayet yerleri var zaten oralara bildiri yollarsın veya eşin yollar abi ama şuanlık vize çıkana kadar bişey yapma be abicim

mehmet3348 10.06.2011 13:16:34

Bthnkdgn... bence şikayet konusuna hiç girmeyin..sonra bu memur yüzünden başınız ağrıyabilir... çocugunda doğacakmış onun için en azından bu tür şeylere katlan derim..

Bthnkdgn 11.06.2011 17:40:25

Elime geçirsem bogarim o kadını :) Cok saçma sorular sordu suan sakinlestim  ama istanbul konsolosluğundaki memurları sevmedim güleryüzlu Hic memur görmedim açıkcası

Evraklar Pazartesi Almanya'ya yola  varmis olabilirmi. Esım Hergün arayıp sorucak evi taşıyor esım acil gitmem lazım

adaizmir 12.06.2011 20:41:12

ne kadar onur kırıc ı bır cumleymıs bu nasıl boyle soru sorabılırler..hanı afedersınız ama başlarım vızesıne hıckımse böyle onur kırıcı davranamaz .
bazen vazgecesım gelıyor yemın edıyorum cok sevmesem gıtmem zaten yurt dısına gıtmek ıstesem en son yer almanya olurdu eskıden berı derdım.basımıza daha neler gelecek.
bence sen dereye gecene kadar ayıya d..de gıtsın ..
evladının eşinin hatırına..
buda ona kapak olur.

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Haziran 10, 2011, 01:10:25 ÖS
Ankara yavaş ama güler yüzlü istanbul hızlı ama Cok kabalar özellikle  gişe 2 ye dikkat cam bir cadı var

Salak kadın  bebek senin esin senden hamile degil mi diye soru sordu. Çakma Türk'ten dönme Alman memur esım Almanya'da sikayet edicek

Sayfa: [ 1 ]