Jeynes
14.06.2011 15:44:45
Merhaba arkadaslar. Durumum hakkında tecrubelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum . 24 haziranda vize randevum var.
Nişanlım suan 17 yasında 10. ayda 18 i doluyor vize randevusu için yasının dolmasına 6 ay kala almanyadaki nikah dairesinden 10. aya nikah tarihi aldık ve vizede gecerli oluyormus diye soylediler. Butun belgelerim hazır sadece bekliyorum
Almanyada dediğim gibi nikah olucak , nişanlım suan eczanede meslek yapıyor alman vatandaşı. Evraklarım almanyaya ulaşınca şimdilik ailesinin evini gostericek kayınpeder bakım kağıdı hazırlıcak nikah olduktan sonra kendimiz ev tutucagımızı bildiricez nişanlım oyle soylicek.
Aramızda yaş farkı 3. İkimizinde ilk evliliği.
Benim durumum bu arkadaslar sizler ne dusunuyorsunuz vize nasıl sonuclanır acaba . Birazda içim rahatlasın beklemek cok zor iş.
Cevaplarınızı bekliyorum
Bthnkdgn
14.06.2011 17:25:36
Nişanlının Yaşı Küçük Ve Sanırım Maaşı Düşük Ayrıca Nasıl Tanıştınız Buraya Kaç Defa Geldi fotolar Videolar Hazırla. Durumun Kritik. Burda Evlenmek en mantıklısı. Konsoloslugu Evleniceğine ikna etme dışında eşin türk vatandaşı ise birde maaşı yok . zor durumun. bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar vardır cevap yaparlar bugun
Jeynes
14.06.2011 18:36:15
nişanlım alman vatandası. Son 3 randevuda bulunan arkadaslarla gorustum maası sormamıslar evi sormuslar sadece ins bendede oyle olur.
Bthnkdgn
14.06.2011 20:09:40
maaşı istanbul sormuyor. almanyada yabancılar dairesi istiyor. benim eşim hamburgda calıstıgına dair belge istemişler sadece kendisi alman diye. kimi yer eve önem veriyor kimi yer maaşa. ama durumun kritik diyebilirim. belgelerini iyi hazırla istanbuldan başvurucaksan 1 ve 3 numarali gişelere denk getir kendini.
nişanlın hangi şehirde şehrini yaz belki aynı şehirden olanlar vardır.
Jeynes
14.06.2011 20:17:22
bende zaten Almanyadaki yabancılar dairesini kastetmiştim. Dortmundda nişanlım ve Ankaradan başvuru yapıcam kardes.