ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: herseyimiz tamam tüm evraklar yarin vizeye gidiyoz....

Sayfa: 1 [ 2 ]

fuk_18 24.06.2011 00:32:14

yani batu dogru sölüyor bunlar daha basları eger evliliğinizde bir şüphe yakalasınlar yandınız o zaman 6 8 ay sürer bu işlemler sizde orda beklemekden artık ne hale gelirsiniz bilmiyorum.veya evraklarınız eksik falansa da baya yorarlar sizi 2 3 ayda ona ugrasırsınız zaten ankara uzun sürede veriyor senin vize kışa kalabilir haberin olsun ufak hata istemiyorlar ona göre haraket etmek lazım dimi :D

Bthnkdgn 24.06.2011 00:51:08

2010 yılından once başvuranlardan kaç kisi  psikologa gitmiştir acaba. Eski konulara bir bakın bir yıl bekleyen sonunda red gelince boşanmaya karar veren bile var. Zor bir süreç fakat eskiye gore kolaylastirilmis işlemler

Maaşınız yeterli  m2 olarak yeterli eviniz varsa eşinizin de herhangi bir sorunu yoksa alırsınız vizenizi

Tabi vize sonrası var

600 saatlik uyum kursları. Uyum Kursu'nu başarıyla gecemedigimiz taktirde sinirdisi tehlikesi 

Almanyanın 3. Dünya savası yabancı göçmenlere karsı :)

fotoadem52 28.06.2011 12:52:12

hani ne oldu yaşadıklarınızı yazacakdınız sizde unuttunuz her kez bi umut yazıyoo işi bitince her kez unutuyo.......... hayat bu kardeşimm..... her kez işinin olduguna bakıyo  yanlışmıyım.....

fuk_18 28.06.2011 13:04:53

aynen katılıyorum ordu haklısın işini gördürene kadar ama bu son ay kadar tez canlı birini görmedim aşırı heycanlı.. :)

Sayfa: 1 [ 2 ]