ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: alman vatandasi vize islemleri

Sayfa: [ 1 ]

cennetim 25.06.2011 02:00:12

alman vatandasiyim vize icin gerekli evraklar nelerdir bilgisi olan yardimci olabilirmi? ???

Bthnkdgn 25.06.2011 12:39:08

Yapicaginiz başvurunun ne hakkında olduğunu yazsaydınız bari
Aile birleşimi sanırım

Alman vatandaşı iseniz galiba Türkiyeden esinizi getirceksiniz 
Evlendiyseniz aile birleşimi vize randevu sistemi iks yi aradığınızda belgeleri söylüyorlar
Forumda bulabilirsiniz o belgeleri
Ayrıca sehirine ve duruma gore belgelerde degisiklik olabilir açıklayıcı konu acmaya özen gösterinki açıklayıcı cevap alabilesiniz.

cennetim 25.06.2011 16:58:37

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Haziran 25, 2011, 12:39:08 ÖS
Yapicaginiz başvurunun ne hakkında olduğunu yazsaydınız bari
Aile birleşimi sanırım

Alman vatandaşı iseniz galiba Türkiyeden esinizi getirceksiniz 
Evlendiyseniz aile birleşimi vize randevu sistemi iks yi aradığınızda belgeleri söylüyorlar
Forumda bulabilirsiniz o belgeleri
Ayrıca sehirine ve duruma gore belgelerde degisiklik olabilir açıklayıcı konu acmaya özen gösterinki açıklayıcı cevap alabilesiniz.
aile birlesimi icin vize basvurusu
esim 30unda sinava girecek nikahliyiz ben 4ünde esimin yanina gidecem giderken vize icin benden istenilen evraklari götürcekdim o yüzden sordum

fuk_18 25.06.2011 18:31:57

eşin vizeye basvurdugunda senn almanyada olman gerekecek landrasamt seni çagırcak veya mektupla bilgilerini isticek haberin olsun

Bthnkdgn 25.06.2011 18:42:02

Almanyadaki Eşlerin Türkiyeye Getirmesi Gereken Belgeler

Eğer alman Vatandaşı Değilse Oturma Müsadesi Belgesi
Ab Kimlik Belgesi
alman Vatandaşı ise  Kimliği ayrıca Pasaport Fotokopisi
Eger Bayan Hamile Vs. sorunlarınız Varsa  Mutterpass ve doktor raporu gibi belgelerle işlem hızını arttırabilir ayrıca vize alımında kolaylık sağlanmış olur.
Ayrıca dogustan alman vatandaşı degılseniz türkiyeye geldiğinizde eşinizle birlikte türkiyede oldugunuz zaman nufus dairesinden Tam vukuatlı toplu nufus kayıt örneği isteniyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar

cennetim 25.06.2011 19:29:22

Alıntı yapılan: fuk_18 - Haziran 25, 2011, 06:31:57 ÖS
eşin vizeye basvurdugunda senn Almanya'da olman gerekecek landrasamt seni çagırcak veya mektupla bilgilerini isticek haberin olsun
17 günlügüne gidiyorum zaten

cennetim 25.06.2011 19:29:39

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Haziran 25, 2011, 06:42:02 ÖS
Almanya'daki Eşlerin Türkiyeye Getirmesi Gereken Belgeler

Eğer alman Vatandaşı Değilse Oturma Müsadesi Belgesi
Ab Kimlik Belgesi
alman Vatandaşı ise  Kimliği ayrıca Pasaport Fotokopisi
Eger Bayan Hamile Vs. sorunlarınız Varsa  Mutterpass ve doktor raporu gibi belgelerle işlem hızını arttırabilir ayrıca vize alımında kolaylık sağlanmış olur.
Ayrıca dogustan alman vatandaşı degılseniz Türkiyeye geldiğinizde eşinizle birlikte Türkiyede oldugunuz zaman nufus dairesinden Tam vukuatlı toplu nufus kayıt örneği isteniyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar
saol tesekkür ederim

tarakci001 30.06.2011 00:14:06

Benim eşim alman vatandaşı ağustos ayında buraya gelecek ve nikahlanacağız. Vize başvurusuna beraber gidebiliyor muyuz. Yoksa ben tek mi gitmeliyim. ilginiz için şimdiden teşekkürler...

3,14 30.06.2011 00:25:54

Alıntı yapılan: tarakci001 - Haziran 30, 2011, 12:14:06 ÖÖ
Benim eşim alman vatandaşı ağustos ayında buraya gelecek ve nikahlanacağız. Vize başvurusuna beraber gidebiliyor muyuz. Yoksa ben tek mi gitmeliyim. ilginiz için şimdiden teşekkürler...

--> Üzgünüm bu konuda bilgim yok benim. Umarım arkadaşlar arasında bilgi verebilecek birisi olur. Allah işinizi rast getirsin kardeş.

fuk_18 30.06.2011 03:33:10

EGER NİKAH İÇİN GEREKLİ EVRAKLARIN TAMAMSA YANİ BURDA EVLENMEK İÇİN TÜM BELGELER HAZIRSA BURDA EVLENİN ARDINDAN EşİN BURDAYKEN KONOSLOSLUGA BİLDİRİN EVLİLĞİ SONRA EşİN GİTSİN PASINI VE KİMLİĞİNİ DEĞİşTİRSİN ARDINDAN LANDRASAMTA GÖRÜşÜP ÖNCEDEN Bİ KAGIT DOLDURUYOR LANDRASAMTIN VERDİGİ ONU DOLDURSUN YANİ KISACASI SEN BURDAN VİZEYE BASVURDUGUDNA LANDRASAMT NE İSTİCEKSE ONLARI ÖNCEDEN TEMİN ETSİN EVE KOYSUN EşİN BURDA İKNE BİRLİKDE GİDİN VİZEYE BASVURUN ZATEN EşİN İÇERİ GİREMİCEK EVRAKLARIN ALMANYAYA GİTTİGİN LANDRASAMT EşİNE MEKTUP YOLLUCAK O BELGELERİ İSTİCEK ARTIK VEDE BULUNAN BİRİLERİ GÖNDERCEK EVRAKLARI ANCAK BU şEKİLDE MÜMKÜN EşİN YANINDA İKEN VİZEYE BASVURMAN
Alıntı yapılan: tarakci001 - Haziran 30, 2011, 12:14:06 ÖÖ

fuk_18 30.06.2011 03:36:40

YANİ KISACASI EşİN ORDAYKEN LANDRASAMTIN İSTEDİGİ BELGELERİ HAZIRLARYAYIP EVE KOYARSA VE ÇIKIP TÜRKİYEYE GELİRSE SEN BURDAN VİZEYE BASVURDUGUNDA BELGELERİN ALMANYAYA GİDİCEK VE LANDRASAMT EşİNE MEKTUP YOLLUCAK şUNLARI GÖNDERİN DİYE EVDE OLAN ARTIK KİMSE O KİşİDE EşİNİN ADINA O BELGELERİ YOLLUCAK LANDRASAMTA BU KADAR YANİ VE DEDİĞİM GİBİ VİZEDE EşİN BURDA OLMASI HİÇ BİR şEYİ DEĞİşTİRMEZ SADECE GİRİş ÇIKIş BELGESİ İSTERSELER EşİNDEN ONU ALMANDA KOLAYLIK OLUR EşİN BURDA OLDUGU İÇİN VEKALETLE FALAN UGRASMAZSIN

3,14 30.06.2011 06:23:46

--> Arkadaşımızı bilgilendirmeye çalıştığın için Allah razı olsun Ufuk kardeşim, çağrımı duymuşşsun yanılmıyorsam. Umarım bu bilgiler yeterlidir bilgi sahibi olmak isteyen kardeşimiz için. :)

fuk_18 30.06.2011 11:24:25

EYW NE DEMEK ONURUM 6 AYDIR HEP BÖYLE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYEN YARDIM İSTEYEN ARKADASLARA BİLGİ VERMEK İÇİN UGRASIYORUZ BİR KAÇ ARKDAşLA BİRLİKDE SEN DAHA TECRÜBELİSİN BİZDEN TABİKİ SENİNDE BİLGİLERİNE İHTİYACIMIZ VAR ÖZLETME KENDİNİ :)

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 30, 2011, 06:23:46 ÖÖ
--> Arkadaşımızı bilgilendirmeye çalıştığın için Allah razı olsun Ufuk kardeşim, çağrımı duymuşşsun yanılmıyorsam. Umarım bu bilgiler yeterlidir bilgi sahibi olmak isteyen kardeşimiz için. :)

3,14 30.06.2011 11:47:16

--> Aile birleşimi konusunda pek bir bilgim olduğunu söyleyemem, ben daha çok Almanca dili konusunda yardım etmeyi ve yardım almayı istiyorum. Fakat bildiğim konu olursa elbette elimden geleni de yaparım.

tarakci001 30.06.2011 18:13:29

Allah sizlerden razı olsun. Bu şekilde yardım bulabilmek beni gerçekten çok mutlu etti. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için şahsınızda sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Adanalı tabiriyle eyvAllah gardaşlar......

Sayfa: [ 1 ]