xaribim
02.07.2011 23:47:31
Merhaba ben almnyada 4 yildir kacak olarak yasiyorum. Esim turk vatandasi, sinavi kazandi alman vatandasligana muracat edecek. Biz evlilik yapmak icin avukata gittik, avukat bi kac belge ve benim pasaportumun gerekli oldugunu söyledi. Bunlari temin ettim. Avukata göre yeterli almancam var. Benim sorum önümde ne gibi problemler olur. Oturum alma sansim ne katar, islemler nasik sonuclanir. Bu islemler ne kadar sürer. Bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum...simdiden tessekurler.
fuk_18
02.07.2011 23:52:04
dostum durmun hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslar vardir mutlakada orda kacak olarak evlenebilcekmisin onu pek bilmiyorum veya nasil bir islem yapman gerek bu konuda gercek bilgiyi sordugun avukat sana vermedimi burda yapilan yorumlar simdi sana tahmini olcak o yuzden soyledm Allah yardim etsin durumuna
xaribim
02.07.2011 23:55:18
Biliyorum zor bir durum, ama avukat kendinden emin, detayli bir bilgi vermedi, almanca bilmemin isi kolaylastiracagini söyledi...
fuk_18
03.07.2011 00:04:44
tmmda nasil oturum alcaksin onu bilmiyorum oncelikle 7 sene kalman gerektigni bilyorum alman vatandasligi icin oturum icinde burdan gidenler 3 sene calistikdan sonra oturum alabiliyor sen avukatdan sakin ayrilma onun solediklerini yap burdan saglikli bilgi olmucaktir basina gelen varmidir onuda bilmiyorum
Alıntı yapılan: xaribim - Temmuz 02, 2011, 11:55:18 ÖS
Biliyorum zor bir durum, ama avukat kendinden emin, detayli bir bilgi vermedi, almanca bilmemin isi kolaylastiracagini söyledi...
fotoadem52
03.07.2011 21:06:10
bencede aynen katılıyorum avukata güvenmen lazım.... başına bela alma kardeşim.... ALLAH YARDIMCIN OLSUN.....