ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyada askerlik tecil ettirme

Sayfa: 1 [ 2 ]

yfatih 22.07.2012 13:41:49

haklisin baslangicta daha aciklamali yazmaliydim.tesekkur ederim bilgiler icin.

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 22, 2012, 01:31:19 ÖS
anladim basdan aciklayici yazabilseniz daha etkili olurdu birkere sizi kimse kolunuzdan tutup goturemez o noktaya gelene kadar size mutlaka haber geliyor yurt disi cikis yasagi falan mahkeme karariyla konuluyor yani o noktaya gelmeden elinize 1000 tane kagit gelir ve haberiniz illaki olur askerlikle ilgili kagitlar nufusda kutugnuzun kayitli oldugu yere geliyor eger bedelli dusunuyorsan askerligi 3 seneden az kalmicaksin ama 3 senede calismis olman sart asagida linki verdigin siteye gir orda aklindaki tum sorular var

https://www.turkworld.ch/2012/02/14/adan-zye-dovizle-bedelli-askerlik/

ckokler 22.07.2012 15:27:23

Bir de askerlik erteleme talebi ile konsolosluga basvurdugunuz zaman, size Türkiye'ye giris-cikista yardimci olmasi icin gecici bir erteleme belgesi veriyorlar. Askerlik subenizde islemler 1-2 ay sürsede o verdikleri kagit ile sorunsuz girip cikabilirsiniz.

Bu arada ufak bir düzeltme, 38 yasina kadar ertelemeyi sadece süresiz oturum izni ile mümkün olabiliyor. Konsolosluk da, oturum süreniz kadar askerligi erteleyebiliyorlar.

Jeynes 22.07.2012 15:34:24

Haklisin dostum oturum iznin kadar tecil ettirebiliyorsun

Sayfa: 1 [ 2 ]