ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: alman vatandaşı eş için

Sayfa: [ 1 ]

salmanASU 14.07.2011 22:12:11

değerli dostlar herkesin her dediğine inanmayın tamam herkes birbirine yardımcı olmak istiyor bu güzel bir şey neyse konuya girelim alman vatandaşı olsun olmasın eşiniz ve özellikle her kes tutturmuş alman vatandaşında maaş sorun değil ev sorun değil derlerdi
bakın şimdi ev durumu ortalama kişi başı 12 metrekare düşüyomuş neyse maaş ise en az 1200 euro sakın unutmayın alman vatandaşı benim eşim ve maaşı netto 1077 euro ve bunu kabul etmediler
en az 1200 euro olcakmış neyse onu hallettikte vizem onaylandı ve düşünsenize ordaki alman memur böyle saçmalık olmaz kim demişse uydurmuş hani alman vatandaşında maaş sorun değilmiş konusunda neyse ben ordaki memurun yalancısıyım sizleri bilgilendireyim biz kendi yanımızda ne konuşsak boş eşlerimiz gerçekleri gidiyolar yabancılar dairesindeki görüşmede öğreniyolar saygılar

fuk_18 14.07.2011 23:14:20

dostum sana yazdım yine yazıyorum hatırlatman dogru ama herkezi bir kefeye koyma eyalet sistemi oldugu için eyaletten eyalaete değişiyor alman vatandası olupda hiç bir şey vermeden giden çok var sitede yani ne maaş nede ev o eyaletten eyalete ve landrasamttaki memura göre değişiyor bu yüzden gercek bilgiyi almanyada bulunan eş landrasamta giderek ögrencem artık sansına maaş isterler veya istemezler bazı memurlarda alman vatandası oldugun için maaş istemiyoruz diyorlar buda gercek hatırlatayım sonuçda vizen çıkmış tebrik ederim senide..

Bthnkdgn 15.07.2011 22:51:14

Ben defalarca soyledim yine yazayım

1. Konsolosluğun istediği evraklar ile gore değişebilir

2. Konsolosluğun istediği evraklar kisiye gore değişebilir

3. Konsolosluğun istediği evraklar Avrupa'daki esın turk yada Alman vatandaşı olmasına gore değişebilir

4. Konsolosluğun sorduğu sorular  tutumu sizin memurunuzun o anki kişiliğine gore keyfine gore değişebilir

5. Evraklarınız Almanya'da yabancilar memurunun önüne gelmesi  eyalete gore calışma sistemine gore değişebilir. Hamburg ta evraklari toplayıp belli bir sure sonunda dağıtıyorlar

6. Eşinizden istenicek belgeler. Eyalete gore değişebilir  görüşmeye cagrilabilir yada çağrılmaz

7.  Yabancilar polisinin tutumu onemli internete bakın eşi turk olup 400 Euro maaşla vize alanda var. Eşi turk olup 2000 Euro yetmez diye red alan var bu forumda

8. Defalarca söyledik bizim paylaştığımız bilgiler aile birleşimi hakkında kesin bilgiler değil. Aile birleşimi hakkında ön bilgi izlenim oluşturması içindir

9.  Bilgi paylaşan arkadaslar bilgi tarihini eyaletini  tarihleri yazarsa iyi olur  istenen belgeler vsv vs heran degisebiliyor

fuk_18 15.07.2011 23:58:11

helal batu çok dogru sölüyorsunnn

crazy_52 16.07.2011 16:54:10

valla salman arkadas benim esim calismiyordu ve su an yanindayim hala calismiyor benim vizem 2 ayda cikdi ve su an almanyadayim yer duisburg alman vatandasi olmasindan dolayi cikdi sonucda sende duisburga geliceksin belki senin veya esinin soyadina bakan kadin giciklik yapmis olabilir :)

MuratKutlay 26.04.2013 18:48:38

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Temmuz 15, 2011, 10:51:14 ÖS
Ben defalarca soyledim yine yazayım

1. Konsolosluğun istediği evraklar ile gore değişebilir

2. Konsolosluğun istediği evraklar kisiye gore değişebilir

3. Konsolosluğun istediği evraklar Avrupa'daki esın turk yada Alman vatandaşı olmasına gore değişebilir

4. Konsolosluğun sorduğu sorular  tutumu sizin memurunuzun o anki kişiliğine gore keyfine gore değişebilir

5. Evraklarınız Almanya'da yabancilar memurunun önüne gelmesi  eyalete gore calışma sistemine gore değişebilir. Hamburg ta evraklari toplayıp belli bir sure sonunda dağıtıyorlar

6. Eşinizden istenicek belgeler. Eyalete gore değişebilir  görüşmeye cagrilabilir yada çağrılmaz

7.  Yabancilar polisinin tutumu onemli internete bakın eşi turk olup 400 Euro maaşla vize alanda var. Eşi turk olup 2000 Euro yetmez diye red alan var bu forumda

8. Defalarca söyledik bizim paylaştığımız bilgiler aile birleşimi hakkında kesin bilgiler değil. Aile birleşimi hakkında ön bilgi izlenim oluşturması içindir

9.  Bilgi paylaşan arkadaslar bilgi tarihini eyaletini  tarihleri yazarsa iyi olur  istenen belgeler vsv vs heran degisebiliyor

Sayfa: [ 1 ]