ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: turistik vizeye önce red verdiler sonra vize yepppp :)))

Sayfa: [ 1 ]

gulsemin 17.07.2011 10:06:34

arkadaslar merhaba  daha önce buraya konu acmistim, 16 yasindaki ögrenci kardesimin turistik vize basvurusuna red verdiler diye
biz bu red talebine yeniden basvuru yapmak yerine itiraz ettik ama öyle avukat vs yoluyla degil
tamamen kendi kalemimizden yari resmi yari duygu yüklü sözler yazdik
red sebebide vize bitimine yakin ülkeyi terketmeyecegi ve geri dönecegine dair ikna edici olamamasiydi
buna karsin yegenini görmek istedigini ilk ve tek yegeni oldugunu,Almanyaya üniversiteyi kazanip gitmek varken neden diger sekilde orada kalmak isteyecegini ve ailemin asla böyle biseye izin vermeyecegini vs vs bir sürü seyler yazdik iki hafta gibi bir süre zarfinda eve mektup geldi vize bölümünün acik oldugu zamanlarda pasaportunuzla sizi buraya bekliyoruz yeniden görüsmek icin yazmislar ve gittigi gün vizeyi bastilar
paylasmak istedim sizlerle..

fuk_18 17.07.2011 19:02:55

sen bir istisnasın bu da gösteriyorki vizde uygulama kural olarak değil keyfi insiyatif..basarılar ..

eylemsrc 19.07.2011 11:39:18

kardes bizede red verdiler turistik vizeydi bizimde zahmet olmassa o dilekcenın örnegını paylaşırsan sevınırz....

tugce_doerjer 19.07.2011 11:43:21

aynen ıstısnasın sen. her ret alan mektup yazıp vıze alıcak dıye bısey yok. en guzelı avukat yoluyla ısınızı halletmek. sızınkı tamamen sans.

ayşe..istanbul 21.11.2012 00:04:15

bana yardımcı olurmusunuz.vizeme red çıktı ne yapabilirim.

fuk_18 21.11.2012 00:46:28

itiraz dilekcesi yazabilirsin ama kabul etmeleri cok dusuk ihtimal

Sayfa: [ 1 ]