ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize randevusu için ? Pin No..

Sayfa: [ 1 ]

Cansucuj 18.07.2011 23:23:32

Vize randevusu için Hangi bankaya ne kadar ne diyerek para yatırıoz  ???

fuk_18 18.07.2011 23:46:29

buyur sana gerekli tüm bilgiler :D

Almanya Federal Cumhuriyeti
İstanbul (Türkiye) Başkonsolosluğu
Vize Bilgi ve Randevu Servisi

Hizmet Dilleri: Türkçe, Almanca
Çalışma Günleri: Türkiye resmi tatil günleri dışında Pazartesi’den Cuma’ya hafta içi hergün.
Çalışma Saatleri: 08:00 – 18:00
Hizmet Bedeli (PIN): 23 TL
Hizmet Bedeli (PIN) Ödeme Kanalları: Banka veya Kredi Kartı.
Türkiye İş Bankası, YapıKredi Bankası ve Finansbank’ın tüm yurtiçi şubelerinden ödeme yapabilirsiniz. Ödeme sırasında Almanya İstanbul Başkonsolosluğu için PIN kodu satın alacağınızı mutlaka belirtiniz. Bankaya yapılan hizmet bedeli ödemelerinde satın alınan PIN kodu 24 saat içerisinde geçerlilik kazandığından, çağrı merkezimizden takip eden ilk iş günü hizmet verilmektedir. Çağrı merkezimizden sanal pos aracılığıyla güvenli bir ortamda kredi kartı ile ödeme yaparak anında hizmet alabilirsiniz. PIN kodu tek kullanımlık olup takip eden bilgi ve hizmet talepleriniz için ayrıca hizmet bedeli ödeyerek PIN kodu satın almanız gerekmektedir.

Vize Bilgi ve Randevu Servisimizden hizmet almak için geçerli pasaportunuzu yanınızda bulundurunuz. Vize danışmanımız seyahat amacınız ve süresi temelinde özel şartlarınızı değerlendirerek size özel bilgi ve mümkün olan en yakın tarihe randevu vermektedir. Çağrı merkezimizden aldığınız bilgiler ayrıca e-posta adresinize gönderilmektedir.

Vize Bilgi ve Randevu Servisimizden aktarılan bilgi/belgeler ilgili temsilcilik tarafından belirlenmiş olup, temsilciliğin gerek duyulduğu takdirde size aktarılanlar dışında bilgi/belge isteyebileceğini gözönünde bulundurunuz.

Burcu&Can 18.07.2011 23:47:14

canım finansbank işbankası yada yapıkredi bankasına gidiyorsun 26,5 yatırıyorsn orda söyle ankara alman konsolsolugu randevu için de sana bi kagıt vercekler orda pin numarası yazıyo nereyi arayacagn flan hersey yazıyor kagıtta patrayı yatrdktan bir gün snra arıyorsn hemen ara randevunu al ihmal etme ararken pin numaran ve pasaportun yanında olsn mutlaka durumunuda anlat ayrıca 18 yasının altındklere 10 yıllık vermiyorlar yasa böyleymiş bi sorun olursa özelden yazablrsn bana ..

Burcu&Can 18.07.2011 23:49:01

hı unutmadan yanında kagıt kalem bulundur senden isteyecekleri evraklrı sölücekler eksiksiz yaz hepsini onun dısında sölenenlerede kulak asma hiç onlar ne istiyorsa onu götür.anlamdgn bişe olursa tekrar sor cok kibarlar :) ve yardımcı oluyorlar.

fuk_18 18.07.2011 23:50:01

evet normalde 23 tl ama havalemi desek işlem ücretimi desek 3.5 lirada fark alıyorlar kredi kartı ile ödersen telden 23 tl alıyorlar eger kredi kartın varsa bulabilrsen en garanti yol onu secmeni öneririm

tugce_doerjer 19.07.2011 11:44:55

kredı kartıyla talafonda da odeme yapabılıyorsun. ben kredı kartımla telefonde yaptım odememı.

Cansucuj 19.07.2011 14:58:21

Herkese coookk tesekkürler. Simdi gidiyorum yatırmaya Allahım izin verirse yarında rand icin ararım.

netalmanca 19.07.2011 19:56:44

Arkadaşlar,

cansu arkadaşımızdı galiba bana özelden sormuştu tercüme ücretleri nedir diye ben herkesin ihtiyacı olduğundan herkesin duyması gerektiğini düşündüğümden burada cevap vermeyi uygun gördüm. Tercüme büroları -geneli- maalesef adamına göre muamele yapıyor. Ya hemen vermiyor yada müthiş yüksek paralar istiyorlar. Eğer isterseniz ben dürüst ve güvenilir bir büro önerebilirim. İlla oraya yaptırmanız şart değil, fiyat alın, karşılaştırın. Hem çok ucuz, hem güvenilir, hem çok hızlı hem de düzgün tercüme yapıyorlar. Bu sitede yazan bir kaç arkadaş şahittir. Mesela en son geçen hafta yaptıran Nebahat Günebakan. İsteyen olursa benimle iletişime geçip bilgilerini alabilirsiniz. Bilgilerinize...

fuk_18 19.07.2011 20:54:50

normal tercüme ücretleri 20 25 tl ararsında 1 a4 kagdı. noterın kendi tercümanları tabi bunlar en ekonomik olanıdır ilk evlilikde tercümeyi sadece istanbul konsolsolugu istiyor ankara ve izmir nufus kayıt örneklerinin tercümelerini istememektedir...

Cansucuj 20.07.2011 12:42:40

@netalmanca ben degildim soran ama bilgilendirdigin iyi oldu cok tesekkrler  :angel:
@ fuk_18 tsklr bnde ankaradan baswurcam iyi oldu soyledgin  ;)

Sayfa: [ 1 ]