ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize reddi

Sayfa: [ 1 ]

eylemsrc 19.07.2011 10:48:31

arkadaslar vizem reddedildi bunu karsın itiraz dilekcesi yazacam dilekçe örneği vvarsa paylaşırsanız sevinirm... ACİL!!!!!!

tugce_doerjer 19.07.2011 11:32:39

ne vızesıne basvurdun sen?

eylemsrc 19.07.2011 11:35:19

turistik vizesi kuzenımn nişan töreni var ona katılacaktık...

tugce_doerjer 19.07.2011 11:41:27

ıtıraz dılekcesı cok ıse yararmı bılmem. daha once bende turıstık vıze ıcın basvurdum ve ret aldım. dılekce yazdım aylar sonra cvp verdıler. bende sen bı avukata gıt avukat halletsın ısınızı. ben daha sonra aıle bırlesımı ıcın basvurdugumda vızedekı memur nıye avukata gıtmedınız vızenızı verırlerdı dedı. bı deneyın ıstersenız.

eylemsrc 19.07.2011 11:45:22

avukata ne diyecez hemen halledermı acaba avukatmı dilekçe falan gönderecekler konsolosluga

tugce_doerjer 19.07.2011 11:52:12

tam net bılmıyorum ama hukukı yoldan hakkınızı arıycak avukat. kendısı dılekce yazıcak sanırım. avukatla gorusun en dogru bılgıyı avukattan alırsınız.ben ne desem yalan olur yanlıs bılgılerle kafanızı sısırmek ıstemem. ama dedıgım gıbı bana memur  avukata verseydın alırdın vızenı dedı.

fuk_18 19.07.2011 12:14:47

1 gun sonra cvp gelen kişisiniz dimi demekki red miş şuandan itibaren avukata gidip itiraz edebilirsiniz ama bu uzun süre sürecektir eger sadece nişan için gitcekseniz avukata gitseniz sonuçlanması 4 5 ay sürecek çok zor durumdasınız şuandan itibaren avrupa birliğindeki herhangibi bir ülkeyde basvursanız bikere red aldıgınız için 6 içinde o ülkelerde red vercektir eger ugraasırım derseniz hukuki olmadı almanyda bulunan idari mahkede dava acabilirsiniz vize muafiyeti hakkında

Sayfa: [ 1 ]