ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: İstanbul almankonsolosluğu (bilgi beklemekteyim )

Sayfa: [ 1 ]

Nebahat Günebakan 19.07.2011 17:53:41

Merhaba arkadaşlar,

İstanbul alman konsolosluğunda vize başvurusu yapan arkadaşlar almanca hangi soruları soruyorlar kısmetse bende Cuma günü arayıp randevu alacağım..
Çalışanlar nasıl anlayışlılarmı ?

Bilgi verirseniz sevinirim..

şimdiden teşekkürler..

fuk_18 19.07.2011 19:16:38

merhabalar öncelikle sakın heycan yapmayın ordakilerin hepsi türk vatandası hakiki türkler ve çok yardımcı oluyorlar öncelikle gerekli bilgiler için hangi tür vize alcagınızı yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz

netalmanca 19.07.2011 19:23:28

Alıntı yapılan: Nebahat Günebakan - Temmuz 19, 2011, 05:53:41 ÖS
Merhaba arkadaşlar,

İstanbul alman konsolosluğunda vize başvurusu yapan arkadaşlar almanca hangi soruları soruyorlar kısmetse bende Cuma günü arayıp randevu alacağım..
Çalışanlar nasıl anlayışlılarmı ?

Bilgi verirseniz sevinirim..

şimdiden teşekkürler..

Tabii canım, ben hemen yardımcı olayım.  :zopa: Nebahat şimdiden başladın di mi?     Sakin ol sakin Allah aşkına. Sen önce verdiğim soruları çalış bakalım.  offoff:)

fotoadem52 19.07.2011 22:54:04

hocam :D  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: koptum walla :D :D:D:D  :haha:

Bthnkdgn 20.07.2011 03:16:19

İstanbulda özellikle birinci gisedeki kadına denk gelmeye çalış.

Birincide genc tatlı bir bayan ikincide cadı üçüncüde erkek var

Almanca olarak bana esimin hangi sehirde olduğunu saatiin varmi gibi

Nebahat Günebakan 20.07.2011 09:59:14

Hocammmmmmmmmmm  :):)

Evet verdiğiniz sorulara çalışıyorum çalışmaz olurmuyum hiç :)
ama bendeki heycan şimdiden başladı :)
Canım hocam benim seni çok seviyorum yakalanmam diye tahmin ediyordum ama beni burdada yakaladın :):)

Fuk arkadaşım aile birleşimi için vize alacağım kısmetse..

fuk_18 20.07.2011 11:21:08

anladım :) almanca olarak sorulan sorular en sevdigin yemek,sabahları kahvaltıda ne yersin,en sevdigin meyve hangisi,bunlar gibi sorular yani a1 düzeyinde cevaplıyabilcegin sorualr merak etme kolay ondan sorun yasamazsın.

Sayfa: [ 1 ]