ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yeni başvuru için belgeleri tekrar toplamak gerekiyormu?

Sayfa: [ 1 ]

_antuan_ 21.07.2011 19:00:10

Merhaba arkadaşlar,
Aile birleşimi vizesi için başvuru yapmıştım ve maaş yetersiz diye red gelmişti. Fakat bir yanlışlık olduğunu öğrendim tekrar başvuru yapacağım. Bu durumda belgeleri tekrar vermem gerekiyormu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum

BARTTT 22.07.2011 03:08:28

Merhaba Antuan

Bundan 1 yıl önce aynı olayı yaşadım.Seni konsolosluk tekrar arayacak veya  sen arayıp ulaşacaksın.Senden sadece konsoluklukta bir kağıt parçası imzalatacaklar.Yanı Almanya'da suç işlemiyeceğim gibi şeyler.Geçmiş olsun sana şimdiden sana.Senin olay bitmiş Allah KAVUşTURSUN.

BARTTT 22.07.2011 03:08:47

Merhaba Antuan

Bundan 1 yıl önce aynı olayı yaşadım.Seni konsolosluk tekrar arayacak veya  sen arayıp ulaşacaksın.Senden sadece konsoluklukta bir kağıt parçası imzalatacaklar.Yanı Almanya'da suç işlemiyeceğim gibi şeyler.Geçmiş olsun sana şimdiden sana.Senin olay bitmiş Allah KAVUşTURSUN.

_antuan_ 22.07.2011 09:27:15

Sağol kardeşim
Benim belgeleri tekrar vermem gerekiyormuş. Yani bütün işlemler yeniden yapılacak. Ama bu imzalatılacak kağıt nedir anlamadım. Vize alan herkes imzalıyormu bunu? Suç işleyeceğimden değil tabiki :) ama ben hiç duymamıştım bu belgeyi

netalmanca 23.07.2011 00:18:09

merhaba,

a1 Almanca Sertifikanız var mı?

_antuan_ 25.07.2011 22:17:06

Elbette var. Zaten olmazsaydı ilk başvuruyu yapamazdım. Sertifikamı 4 nisanda almıştım.

Sayfa: [ 1 ]