_antuan_
27.07.2011 18:03:53
Merhaba arkadaşlar
İlk görüşmemden sonra eşimin maaşı yetersiz diye reddetmişlerdi. 900 küsür görünüyordu maaşı ve kira vermiyor. 900 euro yetmesine hatta fazla bile olmasına rağmen bir şekilde reddetmişlerdi. Yeni başvuruyu yapmadan önce eşim ek gelir gösterdi ve kirasınıda 100 euro olarak gösterdi. şuan net olarak maaşı 1200 görünüyor. ve kirasıda 100 euro görünüyor. Bu durumda reddetmeyeceklerdir inşAllah. Ama ilk red edilişiten sonra moralim bozuldu ve umutsuzluğa kapıldım. İlk görüşmede red alıpta benzer şekilde ek gelir göstererek vize alan arkadaşlar varmı acaba? Bu durumda ne olur sizce?
ahmetica
27.07.2011 18:09:46
tek dicektim Allah yardımcın olsun beklemek kadar kötü bişey yok.bunlar eşşegin seyine su kaciriyor acıkcasi bende yarın vize ye girecem işAllah sorun yaşamam yemeden içmeden kesildim artık uyuyamıyorum hep içimde bir korku heyecan Allah sabır versin hepimize...
Baybars
27.07.2011 22:16:43
Alıntı yapılan: uzaklar - Temmuz 27, 2011, 06:03:53 ÖS
Merhaba arkadaşlar
İlk görüşmemden sonra eşimin maaşı yetersiz diye reddetmişlerdi. 900 küsür görünüyordu maaşı ve kira vermiyor. 900 euro yetmesine hatta fazla bile olmasına rağmen bir şekilde reddetmişlerdi. Yeni başvuruyu yapmadan önce eşim ek gelir gösterdi ve kirasınıda 100 euro olarak gösterdi. şuan net olarak maaşı 1200 görünüyor. ve kirasıda 100 euro görünüyor. Bu durumda reddetmeyeceklerdir inşAllah. Ama ilk red edilişiten sonra moralim bozuldu ve umutsuzluğa kapıldım. İlk görüşmede red alıpta benzer şekilde ek gelir göstererek vize alan arkadaşlar varmı acaba? Bu durumda ne olur sizce?
- Almanlar motamod tek mantikla calisir, yani seni belli bir madde den red etmislerse, hep red edecekelri anlamina gelmez, uygun bulmadiklari noktayi düzeltiyseniz, rahat olun vizenizi alirsiniz..
_antuan_
27.07.2011 22:35:34
inşAllah dediğin gibi olur merakla bekliyorum. Ama vize görüşmesinde kadın ilginç birşey söyledi. Henüz maaş gerekçesiyle reddedilmiş dememiştim. Kadın dediki "eşinizin süresiz oturumu yok bu yüzden reddedilmiş olabilir". Halbuki gelen yazıda maaş yüzünden reddedildiği açık bir şekilde belirtilmiş. Acaba maaşı bahane edip başka birşeyden reddetmiş olabilirlermi? Eğer sorun maaşsa şu şartlarda kabul etmeleri gerekiyor. Ama yinede içim hiç rahat değil
BARTTT
29.07.2011 04:02:31
Merhaba ;
Soruna cevap vereyım rahat ol zırt pırt aynı maddeyı bahane edemezler.1200 euro maaş alması yeterlı değil.5000 euro geliri olsa bile gidere bakıyorlar.Gider 4000 euro ise gene red olur.Bankada vs borç varmı eşine sor.yoksa rahat ol.Aynı durum başıma geldi 1 yıla yakın bekledim.Çığrından çıkarttılar bir ara. sana tek tavsiyem sabırlı ol ve bekle ses seda çıkmassa eşin yabancılar şubesine gider ve ortalığı ayaga kaldırır.Sonra 1 günde vize elinde ben yaşadım.Umutlu ol eninde sonunda burdasın berlinden selamlar sana