ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: B1 Sınavında çıkan sorular ve mektup örneği

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

ask kızı:) 30.07.2012 23:27:19

canim o dedigin inder hoffung eine positive nacricht bizim ögretmen okey dedi sorun olmaz güzel cümle dedi öyle sehr freuen falan demedi yani ins bise demezler ne bilim ins alirim Sprechen süperdi yaaa basta heycandan kekeledim ama olsun sonradan süperdi hep sakalastik lehlerin le yani iyidi benim icin :) ins kazanmissimdir bu sefer :):)

aysunnn 31.07.2012 00:20:45

Alıntı yapılan: Reyya - Temmuz 30, 2012, 06:12:32 ÖS
aysun.  okey:).konuşmada B1 aldıysan süper. mektubunda iyi.yazında imla hatan yok. yani yanlış yazmamışsın kelimeleri. bu çok önemli.yinede ufak tefek hatalar olsada.içerik olarak ben iyi buldum.  noktalardan sonra umarım büyük harfle başlamışsındır.ama tüm konunun sorularına cevap vermen çok iyi. sen bu işi başarmışsın. tabii ben burda kesin kazanmışsın diyemem ama gördüğüm kadarıyla mektup ve sprechen(konuşma) iyi geçmiş. biliyorsun, hören+lesen puanın iyi olmasa bile, diğer iki bölümü başarılı geçmiş ise, B1 e ulaşılıyor. benim fikrimi sorarsan, konuşmadan B1 aldım diyorsun, mektubunda iyi. süperrr diyeyim. ben mektubu şu şekilde yaptım. ufak tefek hatalar derken incelersen anlarsın. seninki asla kötü değil,bunu bil.  benim yazdığım mektup şöyle..

Liebe Frau Coleman,
ich bin die Mutter von Zeynep VEYA ich bin Zeyneps Mutter. (senin yazdığın:ich bin von Zeynep SOYISIM mutter. genitivin yanlış. )
1-NEDEN?:Ich muss jeden Nachmittag arbeiten VEYA ich muss nachmittags arbeiten und meine Tochter bleibt immer alleine zu Hause. Bis mein Mann und ich kommen, und  deshalb möchte ich meine Tochter in der Schule fur die Nachtmittagsbetreuung anmelden . ( jeden Nachmittag veya nachmittags yeterli.jeden nachmittags olmaz. ) ama küçük bir ayrıntı bu önemi yok.  :)
2-İNFORMATİONEN: Können Sie mir bitte über die Nachmittagsbetreuung Informationen geben?
3-MİTTAGESSEN: Gibt es wahrend der Betreuung mittagessen? oder Gibt es wahrend der Betreuung etwas zu essen?
  seninkide olabilir ama bu daha iyi.
4-KOSTEN: wieviel kostet die Nachtmittagsbetreuung?
Ayy cok sevindim .. Valla bnde harflere sinavda dikkat ettim :) burda telden yazinca zorlandim :) ama ii diosun dimi ? Eksik dahasi var mektubun ama aklima gelmedi :) mektupta guveniom yazim cok ii ama horenden lesenden emin degilim cok sasirtmacali :s sprechen dende pruferin elindeki sari kagida hep b1 i isaretledi ama bilmiom kandirdimi beni :)) inslalah olurr a 1 heycanimida bu siteden paylasmistimmm :) inslalah guzel haberler aliriz hepimizzz ... Cok tesekkur edrim reyya icim rahatladiiii :))

Reyya 02.08.2012 23:49:11

kızlar..aysun-aşk kızı dedim ya. ben 2 yıl önce girmiştim B1 e. inanın benim mektubum sizinkilerden iyi değildi. ama mektubum B1 idi.  :) ne diyeyim bence ikinizinde mektubu iyi,tüm sorulara cevap yazmışsınız. kaparsınız B1 i bence.  dediğim gibi sprechen iyi diyorsanız, alırsınız. hımm doğru buraya acele yazıp imla hataları olabilir. kızlarrr B1 aldığınızda yazın olurmu.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]