ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: çok şükür ups den mesaj geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sayfa: [ 1 ]

salmanASU 12.08.2011 19:17:29

evet dostlar 26 mayıs ankarada aile birleşimi vize başvurumu yaptım ve bugun 12 agustos itibari  ile ups den mesaj geldi  ve tesadüf eşim bugun ankara alman konsolosluguna telefon açmış sabah kadın demiş mühürledik pasaportu onayladık halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)  p.tesi kargoyo vercez demiş eşim tamam demiş ama kadın saolsun hemen kargoya vermiş bugun halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)  neyse ne oldu ne bitti uçak uçtu tren kaçtı falan hiç konuşmak istemiyorum sadece beklemek beklemek beklemek  dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yani son olarak vize başvuru 26 mayıs ankara  5 temmuz ordan yabancılar dairesi ile görüşme 10 agustos yabancılar dairesi onayı ve bugun ups den mesaj geldi neyse hoşçakalın  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

tugce_doerjer 12.08.2011 21:01:14

hadı gozun aydın hayırlı olsun  halayy:)

salmanASU 12.08.2011 22:53:50

Allah razı olsun bu yolda emek veren herkese aynı mutlluluğu paylaşmaları dileğiyle saolun tugçe hanım halayy:) halayy:)

Bthnkdgn 12.08.2011 22:58:23

hayirli olsun.   vize olayi cok bunaltici. umarim bekleyen arkadaslarda en kisa zamanda alir

salmanASU 12.08.2011 23:55:03

saolasın teşekkürler

benjaminhaven 13.08.2011 03:39:36

hangi sehrin yabancilar dairesine muracaat ettin ostum.hayirli mubarek olsun.baya uzun surmus.

salmanASU 13.08.2011 08:51:35

dostum duisburga gidiyorum valla artık neden uzun sürdü falan umurumda değil şans işte neyse eyvAllah saolasın paşam

musti1011 13.08.2011 09:47:46

Bu çok iyine kadar sürdüğüne değil çıkmış olmana sevinmen , orada kuracağın yeni bir hayatının nasıl geçiceği yönünde güzel bir ışık veriyor.Hayırlı olsun :)

fuk_18 13.08.2011 13:42:13

tebrik ederim dostum hadi hayirli olsun ustunu kalin giyin havalar soguk :)

salmanASU 13.08.2011 15:36:53

saolasın paşam evet sogukmuş oralar  :)

ask kızı:) 13.08.2011 18:16:49

tebrikler hayirli olsun  pasaport eline ulastimi!!

salmanASU 13.08.2011 21:35:12

evet pasaportum bugun geldi p.tesi girişim verilmiş darısı tüm dostlara  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

salmanASU 13.08.2011 21:55:10

saolasın mustafa valla ne kadar sürdügü umurumda değil belki geç oldu ama benden daha geç cevap gelende var neyse dostlar sesimi duyan herkese sesleniyorum istediğin kadar kendini yırtsanda afedersiniz beklemek zorundayız aralar doğru demiş istisnalar hariç SABRIN SONU SELAMETTİR yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) burda çok duydum yabancı dairesi uzatıyomuş agırdan alıyomuş söylemicektim ama söylim benim onay 5 temmuzda görüşmeye gittiğinde eşim orda hemen onay verilmiş adam taaaa 5 temmuz için ben ankaraya onay faxı çekiyorum bizde sevindik gözüm hergün telefondaydı ups den mesaj gelecek diye ama ne oldu ordaki kusura balmayın neyse agzımı bozmuyayım adamı 10 agustosa kadar aramadık belki hatada bizde aramadık yani adamın son lafına bak ben faxladım demekki ulaşmamış yani bu ne kadar karşındaki insanı bişeye saymıyosun sallıyosun yalan söylüyosun işe bak adam 10 agustosda eşim gidiyor orda fax çekiliyo bana 12 agustosda mesaj geliyo 13 agustos bugun pass elimde geriye  dönmüyorum belki 1 ay önceden ordaydım neyse hayırlısı olsun daha halen pasaporta bakıyorum inanamıyorum :D  hoşçakalınız dostlar

fuk_18 13.08.2011 22:46:41

salman abi hadi hayirlisi baya bekledin ama iyi sabirmis sendeki neyde bekliyoruz artik ama kalin giyin zaman zaman sogukoluyorrr

salmanASU 14.08.2011 00:13:15

valla fuk paşam bitti ya soğuk falan umurumda değil ;D şaka falan eşimde diyo kalın giy adana havaalanında o sıcakta elimize montu alırız neyse cuma günü uçuyorum adanadan saygılar

Sayfa: [ 1 ]