akn0607
14.08.2011 18:44:39
Merhaba arkadaslar almanyaya daha önceden turist olarak gitmiş arkadaşlar nasıl gittiğinizi yazarmısınız özellikle türkiyede işçi ve ssk lı olarak giden arkadaslar neler gerekli neler yaptgnız ve nerer göstediğinizle ilgili şimdiden teşekkürler inşAllah herkesin vizesi çıkar...
fuk_18
15.08.2011 04:03:42
konsolsolugun sitesinde gerekli belgeler var olmadi burda arat google arat her turlu cikar burda asil amac aile birlesimi oldugu icin pek bilgi alamzsin bilen arkadaslar cevaplar sadece turistik vizeyi ama oyle kolay alinan bisey degil haberin olsun
EL-TURCO
01.09.2011 16:08:41
ömne yazdigim gibi.burdada yazayim diger arkadaslarda faydalansin.yapilacak isler aslinda cok basit.madem sskli olarak calisiyorsun.zor bölümü gecmissin demektir.muhasebeciye söyle konsoloslugun sitesine yazan evraklari hazirlasin.at 11 önemli al sskdan.ha ben kil memura denk gelmistim memurla kavga ettim :-( pireye kizdik yorgan yaktik. ilkinde götürmedim ondan sonraki basvurumlardada hic götürmedim.at 11 nasil bisi bilmem.sadece ssk dökümü götürmustüm.muhasebeci maas bordrosu ve isyerinden izin belgesi hazirlasin.maas bordrosu yüksek olabalir.--evet ssk da asgari ücret diyeceksiniz.önemli degil o memurlada türkiyede yasiyor ve sistemi bizim gibi cok iyi biliyorlar.sende geri kalanlari hazirla.özel sigortani yaptir.konsoloslugun yaninda bürolar var orda ucuza yapiyorlar.!banka ise söyle bankada 3000 var diyorsun.mesela bu ay o hesaba 100,000 € yatirsan bile hic önemi yok.ama eski bir hesaptir ve belki sadece 100 tl vardir.bu daha iyidir.anladinmi neyi kasttettigimi.!
turistik vizenin garantisi yoktur.forumu doldurmak basittir ama ben zamaninda hep simsarlara gittim doldurttum oda forumu dolduramadigimdan degil,son güncel bilgileri en iyi onlar bildikleri icin vede benim randevulari onlara aldirtiyordum.hic parayla randevu almadim.o zamanlar belli saatlerde aradiginda 12,00-14,00 galiba (izmir konsoloslogu ücretsiz randevu aliyordun.belki hala öyledir.).bana cok faydalari oldu.zamaninda 5-6 adet turist vizesi aldim izmirden.kolay gelsin.takildigin yer olursa sor elimden gelen bisi olursa hallederiz.