ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: veeee vizem çıktı :)

Sayfa: [ 1 ]

Nebahat Günebakan 15.08.2011 12:10:15

Vee arkadaşlar vizem çıktı  halayy:) yuppi:) alkis:)

26.07.2011 tarihinde vize başvurusunu yaptım 09.08.2011 tarihinde ise vizem geldi  halayy:) dance:)

İnş. hepinizin vizesi biran önce çıkar.. 

jusus 15.08.2011 12:29:57

hangi şehirde girdin acaba vizeye ? bende 28.07.2011 de girdim beklemedeyim ankara.Gideceğin yer neresi biraz bilgilendirirmisin?

jusus 15.08.2011 12:35:57

Alıntı yapılan: jusus - Ağustos 15, 2011, 12:29:57 ÖS
hangi şehirde girdin acaba vizeye ? bende 28.07.2011 de girdim beklemedeyim ankara.Gideceğin yer neresi biraz bilgilendirirmisin?

aile birleşimi vizesi mi ? ve eşin hangi tarihlerde yabancılar polisine evrakları teslim etti? biraz bilgi verirsen sevinirim bende stressten uyumuyorum yemeden içmeden kesildim...

Burcu&Can 15.08.2011 19:34:16

AYNI SEKLDE BENİMDE RANDEVUMA COK AZ KALDI ÖLE COK STRES YAPIYORM Kİ HANGİ SEHİRE GTCEKSNZ VE COK KISA SÜRMÜş HERKESN SANSINA BAGLI GALİBA BU BEKLEME SÜRESİ TEBRK EDERM DARISI BİZE :)

Burcu&Can 15.08.2011 19:34:55

AİLE BİRLEşİM VİZESİMİ????

Nebahat Günebakan 16.08.2011 14:22:42

Arkadaşlar İnş. yardımcı olurum

Evet aile birleşimi vizesi İstanbulda görüşmeye gittim.şükürler olsun görüşmem çok güzel geçti.
Eşim evraklarını yollarken Alman polisine gitmiş ve durumumuzu anlatmış eşimi almanyaya getireceğim ne gibi evraklar gerekiyor diye onlarda alman vatandaşı olduğundan dolayı sıkıntı olmadığını söylemişler.

Arkadaşlar eşim Wurzburg'da ve hiç bir evrak istemediler ev olarak ailesi ile oturduğu evde gözüküyor gelir belgesi falan hiç birşey istenmemiş.Fakat heryerde değişiyor bizim şansımızdan böyle olmuştur sizde daha farklı olabilir.

Bizde çok şaşırdık erken çıkmasına ama şükürler olsun Allah hepinizin yardımcısı olsun inş. hayırlısıyla herkes eşlerine kavuşur..

Benim almanca hocam hep bana sakin olmamı söyledi ve onun sayesinde sakin olmaya çalıştım ve şükürler olsunki sonunda bitti sizde sakin olun..

İnş. yardımc olabilmişimdir.Allah yardımcınız olsun

EL-TURCO 16.08.2011 15:50:05

himmm würzburgun neresi?ziyaretinize gelelim :-))))almanyanin güzel sehirlerinden biridir.cok güzel satolari var ve kiliseleri bayagi bol bir sehir-cogunluk katolik kesimdir.az yabanci bulunur.üzüm baglari ve sarabi meshur..sehri ortadan ikiye ayiran nehri güzeldir.residenceinn bahcesi mükemmel görüntüsü vardir bu aylarda(eh kisinda her taraf karli tabii :-)

hosgeldiniz nebahat hanim.mutluluklar dilerim...

Sayfa: [ 1 ]