ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: İş ve Almanca kursu ALMANYADA

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

tolgacanx 09.09.2011 01:03:09

işi felan bırakın arkadas once dılı oğrenın ben 1 aydır burdyaım dıl kursuna baslıcam ayın 12 sınde dıl kursu bıtmeden hıc bır ıs yapmayı dusnmuyorum sızede tavsıyem once kursunuzu bıtırın zorunlu oldugundna deıl sadece ısınıze yarayacagındna vede ınsanlarla ıletısım kurmak ıcın sonra ıs zaten bulursunuz öncelıklı olarak almanca

09.09.2011 10:49:04

Haklısın ama ben dilkursumu bitirdim.önüme çıkan işler genelde temizlik işleri veya mutfak işleri :).
vasıfsız bir işte çalışmak istemiyorum. Bu yüzden meslek kursuna gideceğim, umarım oradanda sertifa aldıktan sonra iyi bir işe girerim. İnşAllahhhhh....

Bthnkdgn 09.09.2011 12:58:44

Az once Arbeitzamt tan geldim. Yani Turkiyedeki Is Kurumu. Kayit Yaptirin Geldiginizde . Hemen Kursu Sordular Basladigimi Soyledim. Baslamayanlari Hemen Kursa Yonlendiriyolar Zaten. Kurs Bitmeden Is Bulamayiz dedi. kursunuzu bitirin. kursu bitirdikten sonra  danisman birisi yardimci oluyor. Meslek Yapmak olsun is bulmak olsun. ama once Almanca. Turkiyeden buraya geleceklerden Deli gibi calismalarini tavsiye ederim. cunku ya almanyada kolay ogrenirim diyorsunuz ama cok kolay degil almanca hatta cook cok zor dil diyebilirim. zaten ogretmenlr ve almanlarda biliyor. ayrica kursun tamamiyle almanca olmasi gramer konularinda anlama sikintisina neden oluyor.

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]