ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: alman vatandasi icin tam tekmil vukuatli toplu nüfus kayit örnegi

Sayfa: 1 [ 2 ]

EinUndAlles 13.02.2012 23:58:22

Aynı sorun bendede oldu eşim alman vatandaşı olduğu için bana vermediler onu.o alman oldu artık türkiyeden kayıtları silindi almanyadan baksın dedi.Daha sonra bende tekrar eşime sordum ve oda mavi karttan bahsetti.mavi kartta ondaydıı.çalıştığı içinde türkiyeye gelemiyodu yani nüfus müdürlüğüne gidemezdii..bende sonraa internetten vize başvurusu içinn gerekli belgelerin çıktısını aldım konsolosluğun sitesinden ve onunla nüfus müdürlüğüne gittim.daha sonrada burada ayrıntılı yazıyor bakın eş daha önce türk vatandaşıysa onlar içinde gerekli bu kağıt diyor dedim.ve sonra benden eski tc sini istedi.eski tcsiyle girince çıktıı.bende eşi olduğum için bana verebildiler o kağıdı.sorun yok yanii onlar becerememiştir arkadaşın dediği gibi başka bi yere gidebilirsin.yada benim gibi tekrar git.çıkması lazım.

cennetim 14.02.2012 22:33:08

Alıntı yapılan: sclecht - Şubat 13, 2012, 07:07:56 ÖS
ya bende de aynı dert var vize basvurusu yapıcam eşim alman vatandaşı nufusmüdürlüğüne gittim alman vatandaşı biz veremiyoruz kaydı yok dediler nerden alabilirim yardımcı olabilicek bi arkadas varmı :( angry:)
valla ben esime sorun cikmasin diye hem kimligimin hemde mavi kartimin fotokopisini cekdim ve esime gönderdim ama alakasi yok demislerdi kayit silindigi icin verememislerdi baski yapin benim esim dedemlede gitti vermediler ama hayir dediler diye sizde vazgecerseniz olmaz durmadan gidin sorun biktirin vermek zorundalar insAllah biran önce halledersiniz islerinizi

Sayfa: 1 [ 2 ]