ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 2 EYLÜLDE ANKARADA RANDEVUM VAR

Sayfa: [ 1 ]

Burcu&Can 24.08.2011 21:29:40

ARKADASLAR BENİM 2 EYLÜLDE ANKRADA RANDEVUM VAR  MEMURLAR NASIL NE YAPMAM GEREKİYOR ESİMİN MAASI EV DURUMU FLAN HERSEY YETERLİ BEN SINAVI GECİP SERTİFİKAMI ALDIM İKİMZNDE İLK EVLİLĞİ SORUN OLACAK HERHANGİ BİşEY YOK ORTADA AMA BUNA RAGMEN COK STRES YAPIYORUM TECRUBELİ ARKADSLAR YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM SİMDİDEN COK TESEKKÜRLER....

fuk_18 25.08.2011 00:42:55

burcu sanirim yasdan dolayi simdi giriyorsun dimi 18 girdigin icin oyle hatirliyorum ve aylardir aramizdasin sende biliyorsun soyleyeceklerimi ama yinede soleme geregi duyuyorum heycan yapma stress tamamen bos vize gorusmesindne ciktigin an aa hepsi bumuydu digceksin cok kolay sen sadece gorusmede sakin ol kendinden emin cevaplar ver sana sorulan sorulara terettutsuz cevap ver sakin ha esinin yasini evlne tarihinizi nisan tarihnizi heycandan unutma ne olur ne olmaz memur uyuz cikabilir kisacasi kendinden emin ve guvenli git gorusmeye almanca konusunuda yaparsin kolay zaten a1 seviyesinde.. hadi basarilar sana

Burcu&Can 25.08.2011 01:11:38

evet yas olayından babamın bir yıl küçük yazdırmasını önemsemeyişi vize alırken sorun oldu :) ama bu günlerde bitti burada haberci diye bi arkads vardı bana demsdi günler gecer gecti bitti hatta sonuna geldm biliorm benle beraber sınava girip kazanan arkdslarım suan almanyada aynı önerileri bende sundum onlara stres yapma kendnen emin konus heyecan yapma ama sıra kendine gelince ve bu kadar emek verip ugrasnca korkuyrsn işte :/  hemen hemen 1 yıldr bu siteyi takip ediyrm gercekten cok yardımcı oldu bu site bana buarada tesekkürler tecrübelerni paylastgın için  :)

mmmeeesssuuuttt 26.08.2011 10:38:59

burcu can sımdı gördum konunu vıze basvurusu yapmak ınan heycan yapacak yane tabıkı heycan yapıcaksın ama telaslanılcak bı durum deıl gozlerınden heycan olsun ama rahat ol evraklarını ver sordugu sorulara cevap ver sadece kendın bıse uretme :D o sorsun sen söle ben öle yaptım cok kısa surdu 12dk falan :D
sende ona karsı konus hep sen bıseler anlatma sordukları seyler hep aynı fıx degısmıyor nerde tanıstın nasıl tanıstın ılk evlılıkmı cocuk varmı akrabamı evrakların tamamsa sorcagı bunlar tarıhlerıde sorabılır

Burcu&Can 26.08.2011 12:35:51

saol teskkr ederm inan bende kendi arkdslarıma aynı önerileri bulundm hep ama sıra bana gelnce stres yapıyr insan fazlasyla sen hangi sehrden basvurdun ?

mmmeeesssuuuttt 26.08.2011 12:46:01

ben ıstanbuldan basvurdum burcu cok rahattı 15ınde falan ıks yı aradım 18ıne gun verdı saaat 10da dıye:D gıttım basvurdum fazla konusmadım evraklarım tamdı dedıgım soruları sordu
o sormadan yada konusmadan ben hıc agzımı acmadım uzatmak ıstemedım almanca olarak kız kardesın varmı dıye sordu nerde yasıyosun dıye sordu bızım ıcın evraklar tamamdır dedı gule gule dedı beklıyorum sımdı :Dvarsa soruların alayım :D yuppi:)

Burcu&Can 26.08.2011 12:50:47

yok mesut saol teskkr ederm bakalım tüm evraklarım hazr ev maas dil sertfka hersey tamam bakalım haftayı beklcem sabırszlkla umarn seninde vizen bian önce gelir Allah yardmcın olsun :)

mmmeeesssuuuttt 26.08.2011 12:53:19

sağol ınsAllah guzel gecer randevun ama sunu dıyeyım ıstenılen evrakların harıcınde fazla evrak sunma ok ısterlerse verırsın maas konrat gıbı vs  okey:)

Burcu&Can 26.08.2011 12:57:19

ok ben mailde gnderilen herseyi hazrldm onları götrrcem esimden istenlnleride o götürür artk.

Sayfa: [ 1 ]