serdarca_55 07.09.2011 20:51:17
happyday 17.12.2013 02:07:34
bat_u 17.12.2013 03:35:57
Alıntı yapılan: happyday - Aralık 17, 2013, 02:07:34 ÖÖred gelsede onay gelsede evine mutlaka posta gelir.genelikle 25 gün sonra arıyo bu adamlar.bende kavaklıdere idatadan başvuru yaptım banada red geldi.red geldikten 4 gün sonra itiraz yaptım 15 gün sonra 1 kağıt geldi.kağıtta 1 ay gecikeceğini yazıyordu.nedeni ise çok yoğunlarmış o geldikten 7 gün sonra telefonun çaldı saat 15:00 civarı konsolosluktan aranıyordu vize istiyormusunuz diye.Bu süreç genelikle çok zordur red cinsi diye birşey var bunlarda benim reddim eskik evrak üzerineydi.seninki zor gibi görünüyor.ümidini kırmak gibi olmasında eğer bana red veren kadın orada hala vize dağıtıyorsa.bu iş resmen iğne deliğinden geçmek gibi birşey.ne kadar tanıdığım varsa ankarada hepsi bu kadının imzası üzerine kimse vize alamamış.kadın heralde takmış bize
selam arkadaşlar. ankara idata aracılığla almanya turistik vize başvurusu yaptım. 19.11.2013 tarihinde.. yaklaşık 10 gün sonra red geldi. sebep ise.. öngörülen seyehatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir diye yazı vardı. Türkçe olarak itiraz dilekçesi yazıp ve dosya içine inandırıcı evraklar ile 02.12.2013 sabahı dosyayı elden teslim ettim. 15 gün geçti hiç ses yok. arıyorum ulaşmak mümkün değil. 4 gün önce email gönderdim cevap gelmedi. ne yapmam lazım?
işin şakası burası böyle bir konsolosluk hiçbirşey yolunda gitmiyor onlarca mail attım cevap gelmedi okadar masraf yaptık banada red geldi.maddi manevi çok etkilendim Allah hayırlsınını nasip etsin yapacak birşey yok bat_u 17.12.2013 03:42:59
Alıntı yapılan: bat_u - Aralık 17, 2013, 03:35:57 ÖÖ
red gelsede onay gelsede evine mutlaka posta gelir.genelikle 25 gün sonra arıyo bu adamlar.bende kavaklıdere idatadan başvuru yaptım banada red geldi.red geldikten 4 gün sonra itiraz yaptım 15 gün sonra 1 kağıt geldi.kağıtta 1 ay gecikeceğini yazıyordu.nedeni ise çok yoğunlarmış o geldikten 7 gün sonra telefonun çaldı saat 15:00 civarı konsolosluktan aranıyordu vize istiyormusunuz diye.Bu süreç genelikle çok zordur red cinsi diye birşey var bunlarda benim reddim eskik evrak üzerineydi.seninki zor gibi görünüyor.ümidini kırmak gibi olmasında eğer bana red veren kadın orada hala vize dağıtıyorsa.bu iş resmen iğne deliğinden geçmek gibi birşey.ne kadar tanıdığım varsa ankarada hepsi bu kadının imzası üzerine kimse vize alamamış.kadın heralde takmış bizeişin şakası burası böyle bir konsolosluk hiçbirşey yolunda gitmiyor onlarca mail attım cevap gelmedi okadar masraf yaptık banada red geldi.maddi manevi çok etkilendim Allah hayırlsınını nasip etsin yapacak birşey yok
happyday 17.12.2013 13:17:32
bat_u 18.12.2013 03:02:22
Alıntı yapılan: bat_u - Aralık 17, 2013, 03:35:57 ÖÖ
red gelsede onay gelsede evine mutlaka posta gelir.genelikle 25 gün sonra arıyo bu adamlar.bende kavaklıdere idatadan başvuru yaptım banada red geldi.red geldikten 4 gün sonra itiraz yaptım 15 gün sonra 1 kağıt geldi.kağıtta 1 ay gecikeceğini yazıyordu.nedeni ise çok yoğunlarmış o geldikten 7 gün sonra telefonun çaldı saat 15:00 civarı konsolosluktan aranıyordu vize istiyormusunuz diye.Bu süreç genelikle çok zordur red cinsi diye birşey var bunlarda benim reddim eskik evrak üzerineydi.seninki zor gibi görünüyor.ümidini kırmak gibi olmasında eğer bana red veren kadın orada hala vize dağıtıyorsa.bu iş resmen iğne deliğinden geçmek gibi birşey.ne kadar tanıdığım varsa ankarada hepsi bu kadının imzası üzerine kimse vize alamamış.kadın heralde takmış bizeişin şakası burası böyle bir konsolosluk hiçbirşey yolunda gitmiyor onlarca mail attım cevap gelmedi okadar masraf yaptık banada red geldi.maddi manevi çok etkilendim Allah hayırlsınını nasip etsin yapacak birşey yok