ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: yardım!!!

Sayfa: [ 1 ]

meltem14 29.08.2011 16:30:55

slm arkadaşlar bunu daha önce forumdan bir kaç  arkadasla konutuk ama hala kafam karışık
ssk lı çalışanım ve aynı zaman da aöf öğrencisi.
merak ettiğim gezdiğim tüm sitelerde aynı şey yazıyor .
iş yeri imza sürküleri
adli sicil gazatesi
şirketin vergi levhası
faaliyet fotokopisi filan
birde antetli kağıda birşeyler yazılacakmış onu da bilmiyorum
ben bunları neden alıyorum anlamadım bana iş yerinden hangi kağıtlar lazım yazar mısınız lütfen tskler....

fuk_18 29.08.2011 17:05:51

daha basdan sorunun ne odlugnu yazmamissinki yardim istiyorsun senin amacin ne ne yapmak istiyorsun

tugce_doerjer 29.08.2011 20:00:50

turıstık vıze ıcın soruyorsan,

ıs yerınden ızın belgenı ve orda calıstıgına daır maas bordronu ıs yerının ımza sırkusu tıcaret sıcıl gazetesı vergı levhası faalıyet belgesı bunları hazırlıycaksın. hepsınden fotokopı alıcaksın ımza yetkılısı hazırladıgın her kagıdın uzerıne sırket kasesını basıcak ve ımzalıycak.

ızın belgende ...... tc kımlık numaralı ... ısımlı calısanımız .... tarıhlerı arasında ızınlı olup .... tarıhınde ıs bası yapıcaktır. bılgınıze dıye bır yazı yazıcak.

arıca maas bordronu hazırlatıcaksın.

banka hesap dokumlerını cıkarıcaksın. bankanda bı 5000 € para varsa turıstık vıze alman kolay olur.

gıdecegın yerde tanıdıkların varsa sana davetıye gonderırler.

saglık sıgortası yaptırıcaksın. bunların hepsını sen randevu ıcın aradıgında zaten sozlu olarak sana soyluyorlar ayrıca maıl adresınede aynı lıste gelıyor.

aıle bırlesımı ıcın sordugunu sanmıyorum cunku aıle bırlesımınde senden boyle evraklar ıstemezler. yınede sen ne sordugunu anlatsan daha cok yardımcı olabılırız sana.

Bthnkdgn 29.08.2011 22:47:03

trustik vize basvurusu yapiyosun suan iks den  randevu alirken en erken 15-45 gün arasi randevu verirler  radevu alirken en son guncel belgeleri söyluyorlar ayrica hertürlü soru sorabiliyosun. burda arkadaslar kendi donem ve sehirlerine gore yorum yapiyolar.

benjaminhaven 01.09.2011 02:46:36

bekarsan hic sansini zorlama alamassin

ckokler 01.09.2011 11:58:01

Arkadaşlar lütfen "alamazsın" gibi peşin hükümlerde bulunmayalım.
Bekarım, son 2 senedir toplam da 5 vize almışım bunların 2'si Almanya'dan, ayrıca maaşlı çalışanım. Herseferinde de kız arkadaşımı görmeye gidiyorum diyorum.

Bir de antetli kağıda o firmada kaç yılından beri çalışıyorsun onu da yazdırmayı unutturma. Birde her kağıda şirketten iki kişi imza atmalı ve bunların imzaları "imza sirkullerin"de bulunmalı.

Kolay gelsin.

EL-TURCO 01.09.2011 16:23:57

Alıntı yapılan: benjaminhaven - Eylül 01, 2011, 02:46:36 ÖÖ
bekarsan hic sansini zorlama alamassin

bekar olarak 5 adet turistik almanya vizem var!bunu nasil aciklayacaksin?

tugce hanimin dediklerini uygulayiniz.detaylai olarak anlatmis.kolay gelsin....

Sayfa: [ 1 ]