ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 2 eylül vize randevum

Sayfa: [ 1 ] 2 3

Burcu&Can 02.09.2011 22:22:42

arkadslar bugün randevum vardı tüm kagtları hazırldm erkenden gttm benmle beraber bekleyen 5 arkdas daha vardı 7.30 gbi hepimizi teker teker içeri aldılar bahcede upsye para yatırdk snra kagtlarımı düzenledler ve gişeden numara aldık ben ilk girdim 1 numarlı gişeydi bi bayan vardı orta yaslarda mavi gözlü ilk olarak ilk evliliğinzmi esnizin ve sizin dedi evet dedm nasıl tanstnz nasıl görsyrsnz ne zamandr cift olark berebersnz kac kere türkiyeye geldi ne kadar kaldı en son ne zmaan geldi gbi sorular sordu düğün yaptnzmı fln..snra lamanca dewam edelim dedi adımı yasımı nerde oturdgmu ve nasılsn dedi almanca cvp verdm o kadar cıktm 1.30 saat bekledm sertfkmn aslını ve para yatrdgma dair dekont verdi esimin maası 1400 euro 200 euro kira ödüyo abisinin evi zaten işi iyi türk vatandası sizce ne olur ne zaman cıkar sonuc esim achern de kalıyo baden badene yakın tecrübeli arkdslr bilği verirse sevnirim buarada ankaradan basvurdum...

fuk_18 02.09.2011 23:26:28

burcu kimse hic bir zaman su gun cikar diyemez ne olacagini bilmiyoruz ki..tahmin yurutursek turk vatandasi esin 20 25 güne cikmasi gerek eger uzarsa esinin kaldigi yerde yogunluk vardir veya memur cabuk degildir bir sorun yaratmazsa tabi..ve bu süre sansa 15 gunde olabilir artik bekleyip gorcez o sana bir kagit verdiler 60 euro yatirdigina dair belge sol üstünde vize numaran yaziyor onu sakla email atarsan konsolsoluga o vize numarasini vermen gerek...

Burcu&Can 03.09.2011 00:18:34

ok saol esimin bulundugu yer cok küçük bi kasaba belki bunun faydası olur en azından yogun olan biyer degil kagtlrmızın gidip gtmedgni upsden ögrenbliyrmuyuz peki??veya tahminen 15 gün snra fln esm bi arasnmı almanları???bulundkları yern alman polisinin cok iyi oldklarını biliyorz daha öncede yardmcı olmslardı bakalım hayrlısı ...saol tekrar...

fuk_18 03.09.2011 00:21:59

hayir ups sadece sana pasaportunu gondermekle yukumlu baska hic birseye karismiyor bugun basvurdun ya 10 gün icinde evraklarinin gitmesi gerek..1 hafda 10 gün sonra esin gidip baksin landrasamta geldimi gelemdimi veya arasin kontrol etsin burdan ogrenemeyiz..

BARTTT 03.09.2011 00:28:19

Merhaba;

Benim fikrimi sorarsan şanslısın.Küçük bir kasaba olması.Eşinin işleri oldukça kolay olcak.Eşin vakit kaybetmeden yabancılar şubesine cuma günü gitsin.Evrakları sorsun.1400 EURO MAAş+200 EURO ev kirası süper.Allah kavuştursun.

Burcu&Can 03.09.2011 00:54:15

ok saol ufuk

Burcu&Can 03.09.2011 00:54:49

saol bart tüm beklynleri Allah kavstrsnn cok zor...

Jeynes 03.09.2011 01:58:23

gecmis olsun kardes. Ayni gun yaptık sayilir senle randevuyu. Bekleyelim gorelim. Hayirlisi

Burcu&Can 03.09.2011 12:40:37

saol jeynes evet hayırlısı  bakalım

Cansucuj 10.09.2011 22:44:38

Bundan Sonra Hasret Hiç Bitmeyecek Ki ..
şimdi 0na Hasretim.. 0nun Yanına Gitmek İstiyorum ♥..
Gitikten Sonra Aile Özlemi - Memleket Özlemi - Türkiyeye Gitmek için Sayılan şafak Günleri Başlayacak :(
Sadece Ölümün Gercek 0ldugu Dünyada Yalan Hayat İşte :/

ÖNCELIKLE GECMIS OLSUN BURCUCUGUM VIZE STRESSİNİ ATLATTIN AMA BEKLEMEKTE AYRI BI ZOR OLSA GEREK BENIMDE COK AZ KALDI BENDE SENIN GIBI 18IME BASTIGIM ILK GUNE RANDEVU ALDIM . VİZE EVRAKLARIMI HAZIRLAMAYA BASLAYACAM BEN AİLE RIZASI ILE EVLENDIGIM ICIN BENDEN O AILEMIN ONAY VERDIGI BELGENIN ALMACA TERCUMANLI ORJINAL HALINI ISTEDILER NUFUSTAN ALCAM BAKALIM VERIRLER İNşALLAH..

Burcu&Can 10.09.2011 22:51:05

nrb cnm öncelkle beklemek ve hasret cekmek cok zor dediğin gbi hiç btmicek gttkten snra aile vatan hep bi hasret.....önemli bi konuya deginmek istedim sen evlenirken ailenin rızası oldguna dair bi kagıt aldn dimi işte o kagıdı istiyorlar almanca tercimesyle birlkte nüfustan cıkartamıyorsun benim bildigim biz ailemle evlenmeden önce notere gittk ordan aldık iki tane asıl kagıtın birini evlendrme dairesine diğer asıl kagıdında tercümesine cevirtirip notere onaylatıp öle götürdüm bi sorunda cıkmadı kadın kagıtlrın tmm dedi  sertfkamn aslının ve 60 euro yatrdgma dair kagıdı verdi vizen onaylandımı pasaportunu gndercegiz dedi bakalım beklyrm işte hayırlısı sanada smdidedn bol sans.

Cansucuj 11.09.2011 21:15:58

Anlamadım burcuu nasıl yani :O
ewlenmedin mi noterden  kagıt aldın anlamadım ..özelden yazsana

Burcu&Can 12.09.2011 00:34:14

ok tabi canım :)

Burcu&Can 16.09.2011 18:30:38

ve büyük gelişme evraklarım almanyaya ulsmıs esime mektup gndermsler son 3 aylık maas bodrosyla ev kntratını istemsler 2 hafta içersnde bize ulstrn yazıyrms esm pazartesi götrcek kagıtlrı cokk mutluyummmmm :) :) :)

musti1011 16.09.2011 19:34:09

Süper haber hadi hayırlısı Burcu&Can sendende mutlu güzel haberler bekliyoruz :)

Sayfa: [ 1 ] 2 3