arkadaslar bu işiler bıraz sıkıntılı cok dolanıyorsunuz ama sonunda oluyor merak etmeyın
NİKAH İÇİN ALMAN VATANDASI EşİNİZDEN COK DİLLİ ULUSLAR ARASI EVLENME IZIN BELGESİNİ VE DOGUM KAYIT ORNEGINI İSTİYORLAR bizim nıkah dairesi ULUSLAR ARASI EVLENME IZIN BELGESini istedi sadece
EşİM DOGUM KAYIT ORNEGINI ALDI SU ANDA FAKAT ULUSLARASI EVLENME IZIN BELGESİNİ AşşAGIDAKI BENIM YOLLADIKLARIMDAN SONRA ALACAK INSALLAH…
Çok dilli dogum ayıt ornegı uluslar arası (formul a dogum kartı )
İkametkah belgesi (kaymakamlıktan aposttille)
Bekarlık belgesı ( vukaatlı nufus kayıt ornegı ) kaymakamlıktan aposttille
Pasaport (NOTER ONAYLI ) fotokobısı [ 22TL YE YAPILDI . ALMANCA TERCUMELİ NOTER ONAYINI ISTIYEBILIRLER BEN TERCUME ETMEDEN YOLLADIM ..]
PTT NORMAL POSTALA 10 GUNDE GONDERIYOR. APS İLE 1 HAFTAYMIS 45YL .KARGO şİRKETLERİNİ ARAşTIRDIM MN İLE BASLAYAN şİRKET 91 TL YE 3 GUNDE GONDERIRIZ DEDI HEMEN KARSISINDAKI AR İLE BASLAYAN KARGODA 51 TLYE 3 GUNDE 65 TL YE 2 GUNDE YURTDISINA YOLLARIZ DEDI BURDAN YOLLADIM HADA UCUZ KARGO SIRKETI ICIN ARASTIRMAK LAZIM …3 GUNDE GİTTİ MEKTUBUM.. COK DİLLİ ULUSLAR ARASI EVLENME IZIN BELGESİNİ de aldık 40 EURO VERDİK
EWET EşİM GELDİ şİMDİ NİKAH DAİRESİNE GİTTİK İSTENİLEN BELGELER
3 adet pasaport turkce tercume ettirme 60 tl
3 adet pasaportun türkce tercumesinin noter onayı 60 tl
3adet uluslararası evlenme ehlıyet belgesinin fotokobısının noter onatı 80 tl
Bu belgelerle nıkah daıresıne tekrar gıdıyorsunuz ve evrakları okey dedıkten sonra assagıdakılerı yapıyorsunuz hastaneye verılmek uzere bır belge ve nufus mudurlugune verılecek bır belge verıyorlar size
Eşinizin ve sizin kan tahlili 110 tl kan grubunu ogrenmek extra 10+10 =20 tl
Sizin ikametkah belgeniz
Bunlarıfa verdıgınızde artık nıkahı kıyacaksınız ınsAllah Allah yardımcınıza olsun
Allaha şükür şimdi düğünden sonra vize için telefonda randevu gunu alacagım trabzon ılıne ankara bakıyor ondan ankaradan alacagım …ıstanbuldan almak ıcın ıkametımı ıstanbulda gostermem lazım.fakat istanbul belgelerın extra turkce tercumelerını ıstıyor dıger konsolsluklarda gerek yok
geçmiş olsun