ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya aile birleşimi red geldi

Sayfa: [ 1 ]

tugce_doerjer 19.09.2011 20:37:52

selam,

aıle bırlesımı vızesıne basvurup ret alan oldumu hıc? bır arkadasım benle aynı zamanda vızeye basvurmustu ama hala bır cevap vermedıler. esı turk dugunlerı 2 ay sonra. bence gıdıs tarıhını gec yazdıgı ıcın bekletıyorlar. hıc duydunuzmu aıle bırlesımnden ret alanı? aldıysa sebebı neydı?

benjaminhaven 20.09.2011 02:21:15

ben bu forumda sahte evlilik ve gelir gerekcesiyle bir kac kere red alanlara rastlamistim.esinin maasi yetersiz ise red alabiliyor.yada yeterli m2 deevi yoksa red alabiliyor.red alanlar ekrar muracaat etme hakkina sahipler.birde sahte evlilik grekcesi ile red alanar olmus.parali evlilik gibi.onlardada capraz sorguda gecemeyenler red alior.bir tanesi cok komikdi kadin adam gercek evliler konsolosda sormuslar kadina atin taktilarmi diye kadinda altinlarimi alirlar diye hayir takmadilar demis kocasida takildigini soylemis capraz sorguda red almislar.bir tane daha komik vardi adam parali evlilik yapar sozum ona caktirmamaya calisr konsolosluk gorusmesine gider orda derlerki resimleriniz varmi yok der
telefon gorusmeleriniz sms leirni hangi dili konusuyorsunuz hic biri tutmaz.en son memur bir isik arar yuzugunuz evlilik yuzugunuzmu der ve bakmak ister.adamda eski turk esinin yuzunu cikartir ve verir icini okur memur reddi basar yollar.adam unutmusum diyor eski karimin yuzugunu:))
boyle yani bu gunlerde gordugum kadariyla vizeler gecikiyor.nedendir bilinmez
umarim faydali omustur

Bthnkdgn 20.09.2011 16:29:36

ilk yasa ciktigi dönemdeki konulara bakarsaniz bu bolumde cok red alan var. insanlar tecrübesizdi bu konuda ve genelde akraba evliligi ve anlasmali evlilik coktu   simdi akraba evliligi yada sahte evlilikte azalma olmasi ayrica insanlarin nasil basvurucaklarini ogrenmeleri red olasiligini dusurdu. uzun zamandir red görmüyorum ama eski konularda cok vardi gercekten. 

tugce_doerjer 20.09.2011 18:17:47

bu arkadasımın esını daha arayıp ne randevu vermısler ne evrak ıstemısler. sureklı yabancılar subesını arıyor ama zamanı gelınce aber verıcez dıyıp gonderıyorlar adamı. yanı sızce normalmı 6 aydır evrakın masada beklemesı? sonucta evrak almanyaya gıttı nasıl bır mantıktır kı haber verıcez dıyıp gonderıyorlar. ne evrak ıstedıler ve maas bordrosu ne kıra kontratı. sankı hıc vıze basvurusu yapmamıslar gıbı bır tavır ıcındeler. arkadasım cok uzuluyor. verıcek cevapda yok aslında ....

BARTTT 21.09.2011 01:51:48

.bir tanesi cok komikdi kadin adam gercek evliler konsolosda sormuslar kadina atin taktilarmi diye kadinda altinlarimi alirlar diye hayir takmadilar demis kocasida takildigini soylemis capraz sorguda red almislar alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) koptum ya gecce gecce...

şimdi bana arkadaş hangi şehirde onu yaz bana yardımcı olayım sana ..........

fuk_18 21.09.2011 02:05:48

abi onun devaminda adam gorusmeye eski karisnin ismi yazan yuzuguyle gidiyor yuzugu istiyor konsoloslukdaki memur icinde eski karisnin ismi yazinca red veriyorlar o adamin hikayesi cok komik okumak lazim hala duruyor :)

BARTTT 21.09.2011 02:13:24

Bulursan bana link yolla kopyum ya gece gece ............Bu red alan arkadaşın formulu çok basit.Sen bu arkadaşı biliyorsan bana yönlendir çözelim bu işi bir an önce ufuk

benjaminhaven 21.09.2011 04:00:08

traji komik hikayeler isde.aslinda forumda komik tecrubeler kismida olsa insanlar biraz rahatlat bezan.

Sayfa: [ 1 ]