ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya Aile birleşimi vizemi alma

Sayfa: [ 1 ]

alanyaalmanya 28.09.2011 13:16:46

Arkadaşlar merhaba
Ben izmir alman baş konsolosluğundan aile birleşim vizesi başvurusu yapmıştım ve ağustos ayının başında vizem onaylanmıştı. ama ben işlerimin çok yoğun olması sebebiyle vizemi halen almaya gidemedim. Daha 11 ci aya kadar zamanım var vizemi almak için fakat ben bugün yola çıkıp yarında vizemi almak istiyorum. Size sormak istediğim soru: Oraya gidince ne yapıyoruz? çünkü dediğim gibi benim vizem onaylanalı baya bi zaman oldu.
izmir konsolosluğunun sitesinde zaten randevu almanıza gerek yok diye yazmışlar. izmirden başvuran arkadaşlar bana tam olarak oraya gidince nasıl yapıyoruz onu anlatabilirseniz sevinirim.
hepinize hayırlı günler

fuk_18 28.09.2011 14:40:47

birsey yapmana gerek yok gidiyorsun benim aile birlesimi vizem vardi onaylandi onu almaya gedim diyorsun sana vizeni cikairtip veriyorlar bunda en ufak bir soru problem yok :)

alanyaalmanya 28.09.2011 14:47:03

Merhaba Ufuk bey kardeşim
buraya kadar yazdığın cümleler için teşekür ederim ( neden böyle bir konuda actin anlamadim )
şimdi neden böyle bi konu açtın diyosun. Sanırım sen benim yazdıklarımı tam okumadın. Dedimki benim vizem onaylandı baya bi zaman geçti  hem bu forum soru sormak için açılmış bi forum. bişeyi bilmek veya bilmemek ayıp değil. konumu gereksiz görüyosan neden cevap yazıp zamanını kaybediyosun?
ayrıca sen izmirdenmi aldın vizeni?

fuk_18 28.09.2011 15:52:26

est yanlis anlamayin kötu amacda sormadim.yani zaman gecsin uzerinden istedigi kadar vizenizin suresi dolana kadar gidip alabilirsiniz pasinizi.yani ortdada size sorun yaratacak bir durum yok soyle dusunun evinize gelen bir posza sizin posta kutunuza atiliyor ama siz tatildesiniz orda ona hic birsey olmaz sizin vizenizde orda duruyor zamanida var diyorsunuz gidip normal vizem cikmisti onu almaya geldim diyorsunuz vize numaranizi sunarsiniz verirler... ben istanbuldan basvurdum bu konuda tek fark ankara istanbul evine gonderiyor izmir eline veriyor diye biliyorum bende daha once izmirdne giden arkadaslardan duydugum kadarini size yaziyorum

Sayfa: [ 1 ]