ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Ve Yarın Almanya Vizesi İçin Randevum Var !

Sayfa: [ 1 ]

Cansucuj 06.10.2011 12:42:01

Arkadaslarr herseyy tamam cok şükürr.. 8)
bool duaya ihtiyacım var.. :angel: :angel: :angel: :angel:
yarın 9da ankarada randevum var..
heycan basıyo yavass yavass utanan:) utanan:) utanan:) utanan:)

tugce_doerjer 06.10.2011 13:01:28

sakın ol korkucak bısey yok dayandın artık vıze kapısına. Allah yardımcın olsun

cennetim 06.10.2011 21:27:54

umarim iyi gecer bizim 20 gün oldu

Cansucuj 06.10.2011 23:03:15

saolunn arkadaslarr bırazdan 12 otobusune bınıyoruumm...
İnşAllahhhh guzell gecerrr. ..

turrezz 06.10.2011 23:05:09

Hakkında hayırlısı olsun umarım hayırlısı buysa vizen hemen çıkar ve umarım yarın görüşmen güzel geçer arkadaşım.  :)

Burcu&Can 07.10.2011 22:37:04

mrb cnm ne yaptin nasil gecti randevun???

Cansucuj 08.10.2011 13:35:09

Arkadaslarrrrr coook tesekkürler iyi dilekleriniz icin :)
simdi herseyi bastan anlatymmda ilk gidecek arkdaslar varsaa rahatlasınlar meraklarıda gitsin :P
Görüşmemmm harıkaydıııı .. hatta maşAllah süper öteseydi :) kahkahalarla doluuu bi görüsme olduuu :)
ankarada saat 9'da 3 numaralı kabinde görüsmeye girdim evraklarımı teslim ettim ..

Halloo diyerek odasına girdim o da hosgeldınn dedı.
oturdum..
tumm gerginliğimm stresim gitti.
karsımdakı memur alman birazda soguk kanlıydı.
her neyse...
evraklarımı aldı kontrol etti..
sonra esimle nasıll tanıstıgımı aramızda akrabalık olup olmadıgını sordu.
sonra görücü usulu mu severek mı evlendıgımı ? İstemeye hangı tarıhte geldiklerini sordu? Bande saydımm tumm ozel gunlerr sırayla soylemeye :D kadın diyo nasıl aklında tutuyon bu kadar eşinde biliyo mu dedi bende dedim evet her gun telefonda soruyorum unutmasın sık sık hedıye alsın dıye :D kadın gülmekten ölüyo diyor maşAllah eşinin senden cekecgı var kız dedi :D
sonra bana dedi sen 93lüsün ilk evliliğindir eşinin dogum tarihi kac dedi soyledım onun ılk mı dedı bende ılk,hele bı daha yapmaya kalksın öldürürüm onu dedim . o da  senin gibi güzell güleryüzlü kızı bırakrsa bende bulur öldürürm dedi. :) Yanındakilere seslendi bi kac alman geldi onlara konustuklarımızı turkce olarak anlattı onlarda acaip güldüler.. 
sonra sertifakama baktı (6 ayı gecmisti).
sonra bana form verdi 10 soru almanca yazılar vardı onu turkceye cevirdim. (Heute sheint die Sonne.) gibi...
baska 1 formda da 10 soru almanca vardı almanca cevap verdim.( Wie alt bist du?) (Ich bin 18[achtzehn] jahre alt.) gibiydi.. hemen doldurdum cunku gercekten acaip basitti sorular buyrun bitti dıyommm yok ya bıraz daha bak geri alırım yanlısın coksa sınava gonderırım dedi şakayla karısık.eminim buyrun dedım bende yanlıs coksa gonderın kısmet napayımm dedım.. :/ :)
sonra dedii almancaann da sınav sonucunda cokk guzel unutmamışın tebrikler dedi (86almıstım).. bende sadece haftasonu kursa gıdebıldımm okulum vardı yoksa daha guzel olurdu dedımm.kadınn gulmektn öldü resmennn :D bana kocanın senden cekecegı var diyo :) sordu ne okudun ne is yapıyon simdi.. anlattım ona durumumu.. dedii almancan guzel oraya gıdersenn meslegını yakma kursunu yap calıs orda dedi (hemsirelik bitrdim ben ama lise.)

sonra ögüt verdi yasınızz cook genc bak bu evcılık oyunu degıll kendınıze dıkkat edinn hep koruyun sevin birbirinizi dedi..  :angel:
sonra bana dedi KANNST DU MIR SECHZIG EURO GEBEN?
bende cantama elımı attım cıkardım iste verdım parayı :D ondan sonra diyo baktım almanca anlıyon mu dıye de cin gibisin sen masAllah dedi :P  :police: (bi almandan masALLAH duymak super duygu)
sonra yanına bı kac bayan geldı bunlar almanca konusyorlar sıkıldım orda dıyorum sız almanca konusuyorsunuz kendımı almanyada gıbı hissettim benım memur dıyo yakındır gıdersın sende umarım dedı. digeride diyo aynı sende almanlara benzıyon karısırsın orda dıyo :)
sanki böyle 5 cayına gelmıste 20 yıllık komusymusuz gıbıydıler cokk sekrdi hic cıkmak ıstemedım ordan .. sonra bana 60€ icin makbuz ve sınav sonuc sertifikamı verdi. seni bıraz bahcede bekletsem olur mu dıyo bende tabıkıı olur dedim. o da dıyo cagırtcaam hemen bekle.
cıktım bahceye sordum ıste oncekı gırenlere onlarda beklıyordı nıye bekletıyorlar dıye şefleri var onlar kontrol edıo dedıler yarım saat sonra caırdılar girdim .. cansu hanımmm ıslemınızz tamam hıc bır eksıkk yok gıdebılırsınız dedı  ..
bendee cookk tesekkurler ılgınız ıcın lutfenn acilll , hemen cıksın dedimm .)
güldü bakacazz dedi :)

OYHH SOYLE BAKTIMDA NASILDA UZUN YAZMISIMM ASLINDA DAHA YAZAMADGIM BIR SURU SEY VAR BEN ICRDE YAKLASIK 20 DK OTURDUM SADECE 5 DK EVRAKLAR UZERINE KONUSTUK RESMEN.. GERISIII COKK GUZELDI HEPP GULMELERLE KAHKAHALARLA GECTİ DEDIGIM GIBI SANKI OTURMAYA GITMIS KADINLAR GIBIYDIMM...
LUTFEN KIMSE ORAYA GITTIGINDE CEKINGEN OLMASIN BENIM YAPIM OYLE COK ATILGANIM HERSEYI BILIRR HAVASINDAYIM SIZDE O SEKILDE OLUN O GUVENI VERIN ONLARA YOKSA CIKTIGNZDA NIYE CEKINGEN OLDUM KI DIYE PİSMN OLURSUNUZ KENDINZDEN EMİNN KONUşUN HEP EMİN CEVAPLAR VERIN DUSUNMEDEN PAT PAT ..

Simdi vize bekleyenler kervanına katıldım orda dugun salonum hazır 26 kasımda dugunum var tam 50 gun kaldı .. ınsAllah tez vakıtte hayırlı haber alırım ..

ya bide genelde duydugum orda kapıdakılerdende gordum kımsye sınav sonucu tekrar verılmıomus aceba bı sorun mu var orda 1 kadınla bnmkını tekrar verdıler baska herkese Pass'la yollcaz demısler. :/
hayırlısı..

tugce_doerjer 09.10.2011 20:52:54

hadı gecmıs olsun ınsAllah en kısa surede vızene kavusursun  clap:)

Cansucuj 09.10.2011 21:02:38

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ekim 09, 2011, 08:52:54 ÖS
hadı gecmıs olsun ınsAllah en kısa surede vızene kavusursun  clap:)

amiiinnn cnmmmmmmm inşALLAH :*

Baybars 14.10.2011 23:37:08

hayirlisi bakalim ne zaman cvp cikacak...

EL-TURCO 15.10.2011 00:14:29

cok güzel yazilmis ictenlikle.hayirlisi olsun sizin icin.enistenin senden cekecegi var ama  hehehe :-)))

Cansucuj 17.10.2011 15:02:46

Alıntı yapılan: Baybars - Ekim 14, 2011, 11:37:08 ÖS
hayirlisi bakalim ne zaman cvp cikacak...
Amiinn... bakalımm bekliyoruzz bizde umarımmm cokk hızlı ve olumlu bi cevap alırım :P

Cansucuj 17.10.2011 15:04:49

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Ekim 15, 2011, 12:14:29 ÖÖ
cok güzel yazilmis ictenlikle.hayirlisi olsun sizin icin.enistenin senden cekecegi var ama  hehehe :-)))

EL-TURCO :) Tesekkürler .. (: Hele bi kavusalımda biz onla bennn ona hiççç sıkıntı çektirmen şu ayrı günlerde bi geçseydi ..
düğünüme 39 gün kaldı inşAllah vizem yetişir.. ;/

Sayfa: [ 1 ]