ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 20 ekim 2011 yabancilar subesi görüsme

Sayfa: [ 1 ]

cennetim 20.10.2011 20:48:31

arkadaslar 16 eylül 2011de ankarada esim vize görüsmesine gitti 10 ekim 2011 pazartesi günü yabancilar subesine evraklar ulasdimi diye sormaya gitmisdim memurda evraklar yolda haftaya elimize ulasir demisdi bugün yine gittim mektup gelmedi diye memur esimin dogum tarihini sordu söyledim soyadimizi kontrol etti sonra kalkip dolapdan dosya cikardi.
yani evraklar yabancilar subesine gelmis
evraklariniz yaninizdami diye sordu
ne lazim dedim
kimlik, evin kagitlari (mietvertrag) vede gelir kagidi dedi
hepsi yanimda ama orijinal dedim fotokopi degil dedim adam basda sasirdi mietvertrag yanimda oldugunu duyunca=)
sonra bütün evraklari verdim adam fotokopi cekdi geldi bilgisayardan biseyler yazdi cikardi ve burda isler tamam dedi
bende sordum bize ne zaman haber gelir diye
size degil esinize gelcek dedi
ne kadar sürer dedim artik gerisi türkiyeye kalmis dedi
burda ben herseyi simdi yolladim dedi
simdi memur burdan emaille herseyi ankarayami yolladi? vize ne zaman cikar yada hala red gelebilme ihtimali varmi? vizeyse bile nezaman cikar ve artik o upsdeki kodla internetten takip edebilirmiyiz?
bilgi verebilen olursa sevinirim simdiden tesekkürler

yusuf_28 20.10.2011 21:46:58

şİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. EşİN TÜRKMÜ ALMANYANIN NERESİNDEN ? BİZDE BEKLİYORUZ DAHA 9 EYLÜLDE BAşVURMUşTUM SES SEDA YOK  offoff:) offoff:)

fuk_18 20.10.2011 22:44:01

ups deki takip kodu sadece vize pasaporta basilip kargoya verildiginde takip edile bilir yani onun bir luksu yok

Jeynes 20.10.2011 23:06:50

emaille herseyi yollamıs derken yani vizeyi basın diye onay faxı cekiyor sadece. yani vizenin durumu hakkında fax cekiyor baska birsey gondermiyor. bana onay faxı cekildikten 5-6 gün sonra upsden msj geldi. ama herzaman oyle olucak diye birsey yok onaydan 1 gun sonra bile passaportunu gonderebilirler.

İnsAllah güzel sonuclarınızı yazarsın.

cennetim 21.10.2011 09:03:08

Alıntı yapılan: yusuf_28 - Ekim 20, 2011, 09:46:58 ÖS
şİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. EşİN TÜRKMÜ Almanya'nın NERESİNDEN ? BİZDE BEKLİYORUZ DAHA 9 EYLÜLDE BAşVURMUşTUM SES SEDA YOK  offoff:) offoff:)

cok saol =) ben alman vatandasiyim almanyada essende oturuyorum ben gecen haftada gitmisdim yabancilar polisine kagitlar gelmedi demislerdi haftaya gelir dedikleri icin bu hafta yne gittim kagitlarin üstünde damga vardi 27. sep. 2011 yaziyodu bende kagitlar gelmisde bana göndermemisler diye kizmisdim ama niye öyle yaziodu bilmiorum esin bi gitsin sorsun
ordaki adam benm gecen haftada geldigimi duyunca gülmeye basladi yani rahat birakmadigimi anladi dün yine yok deselerdi bugün gitcekdim falan esinde gitsin sorsun bence
insAllah hayirli haberler alirsiniz=)

cennetim 21.10.2011 09:03:56

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 20, 2011, 10:44:01 ÖS
ups deki takip kodu sadece vize pasaporta basilip kargoya verildiginde takip edile bilirani onun bir luksu yok
peki zaten bu asamadan sonra ya basilir yada basilmaz öyle degilmi yani takip edilse edilirmi?

cennetim 21.10.2011 09:05:10

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 20, 2011, 11:06:50 ÖS
emaille herseyi yollamıs derken yani vizeyi basın diye onay faxı cekiyor sadece. yani vizenin durumu hakkında fax cekiyor baska birsey gondermiyor. bana onay faxı cekildikten 5-6 gün sonra upsden msj geldi. ama herzaman oyle olucak diye birsey yok onaydan 1 gun sonra bile passaportunu gonderebilirler.

İnsAllah güzel sonuclarınızı yazarsın.

benim mahalladen arkadasimda yabancilar polisine gittikden bir gün sonra cikimis vize kuzeniminde 3 4 gün sonra
bundan sonra red gelebilme ihtimali varmi?

Sayfa: [ 1 ]