ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyaya geldikden sonra

Sayfa: [ 1 ]

cennetim 15.11.2011 08:01:58

esim cuma aksami geliyo=)
esim geldikden sonra pazartesi yabancilar polisine gitmem lazimmis bunun icin neler lazim
esimi devlete yazdirmam lazim bunu ne zaman yapmam lazim sali günü gecmi oluyo yabancilar polisine gitmeden önce telefon edip randevu almam gerekiyomu yoksa esimi anmelden yapmak istiyorum dedikden sonra iceri aliyolarmi sorun olamadan
cünkü yabancilar polisinde yeni kanun cikmis randevun varsa hemen giriyosun yoksa önce ön görüsmeye giriyosun
napmam lazim yardimci olun lütfen

mybird77 15.11.2011 11:42:12

kardeşim telaşa gerek yok,anladığım kadarıyla eşine vize verilmiş kaç aylık yazmamışsın ama aile birleşimi içinse vize en az üç aylıktır ve sen eşin geldikten sonra internetten yabancılar şubesinden randevu alabilirsin,artık herşey internetten.size posta gelecek ne getirmeniz ile ilgili.saygılar

cennetim 15.11.2011 21:17:31

Alıntı yapılan: mybird77 - Kasım 15, 2011, 11:42:12 ÖÖ
kardeşim telaşa gerek yok,anladığım kadarıyla eşine vize verilmiş kaç aylık yazmamışsın ama aile birleşimi içinse vize en az üç aylıktır ve sen eşin geldikten sonra internetten yabancılar şubesinden randevu alabilirsin,artık herşey internetten.size posta gelecek ne getirmeniz ile ilgili.saygılar
EVET AILE BIRLESIMI 16 EYLÜLDE BASVURDUK 20EKIMDE VIZE CIKDI VIZENIN SÜRESIDE 22.01.12YE KADAR EVET 3 AY VIZE SÜRESI
BILGIN ICIN tesekkürler

Bthnkdgn 15.11.2011 23:05:32

hamburg eyaleti icin gereken seyleri actigim konularda yazmistim bakarsan bulabilirsin.  genel olarak yapicaginiz ilk is anmeldung dur anmeldung yani ikametgah yapmadan hicbirislem yaptiramazsiniz. 

Anmeldung
Yabancilar Dairesi
kurs kayit
arbeitzamt kayit
esiniz erkek ise ve siz kimliginizi degistirmediyseniz  alman vatandasi iseniz yani o zaman kimlik degisimi vs vs.

actigim konularda detayli yazmistim

Sayfa: [ 1 ]