ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ( linkler yenilendi )TURIST Vizesi icin Doldurulmus Basvuru Formu Örnegi.. !

Sayfa: 1 [ 2 ]

Baybars 08.05.2012 20:16:19

Alıntı yapılan: ortaalan - Mayıs 08, 2012, 06:27:07 ÖS
Orada tanıdık akrabam var ama ben öyle işlerin uzun olacağından dolayı istemiyorum.Kendi imkanlarım ile gitmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor.Kolay vize verebilirler mi ? Adım adım belirtebilir misiniz rica etsem çünkü hiçbir bilgim yok başvuru yaptığım zaman oradan oraya koşturmak yada eksik evrak diyip ret almak istemiyorum.. :(

yukarda yazdigim gibi, kendi imkanlarinla gitmek icin seyahat acentasina basvuracaksin tek yol bu.. eger kendin viyana bir otelden rezervasyon ayarlayip, maddi olarakta viyanadayken harcayacagin parayi konsolosluga gösterebilirsen basvuru yapabilirisn..

ortaalan 08.05.2012 22:04:25

Alıntı yapılan: Baybars - Mayıs 08, 2012, 08:16:19 ÖS
yukarda yazdigim gibi, kendi imkanlarinla gitmek icin seyahat acentasina basvuracaksin tek yol bu.. eger kendin viyana bir otelden rezervasyon ayarlayip, maddi olarakta viyanadayken harcayacagin parayi konsolosluga gösterebilirsen basvuru yapabilirisn..

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için artık bir yoluna bulmaya çalışacağım çok gitmek istiyorum o yüzden.

Halukibrahim 16.08.2012 23:51:16

Alıntı yapılan: Baybars - Aralık 09, 2011, 12:00:47 ÖÖ
Bu Konuda turist vizesi icin bir örnek basvuru formu doldurdum, siyah yazan yerler örnekler, kirmizi ile yazdigim kisimlarida Aciklama olarak sigabildigi kadariyla yazdim.. Umarim isteyen arkadaslara yardimci olur konu..

Not: Resimleri Büyük görmek icin üzerine tiklayin !

Selam  ,  buradaki resmiler  açılmıyor , tekrar eklemeniz mümkün mü ? kısmet olursa kuzenimin düğünü için almanya ya geleceğim,  bir diğer konuda teyzemin oğlu ile akrabalığımı nüfus kaydı ile nasıl ıspatlaya bilirim ki  bildiğim kadarı ile böyle bir şey mümkün değil  bu konuda  yardımcı olabileceklerin fikirlerine ihtiyacım var  ilk kez yurt dışına çıkış yapacağım , nelere dikkat etmem gerek , ssk lı olarak sürekli bir iş yerinde çalışıyorum , yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim , iyi haberlerinizi bekliyorum 

fuk_18 19.10.2012 00:51:40

güncel

4kukyy 20.05.2014 19:38:25

resimler acılmıyor, güncellermisiniz ?

Baybars 21.05.2014 22:00:55

Alıntı yapılan: 4kukyy - Mayıs 20, 2014, 07:38:25 ÖS
resimler acılmıyor, güncellermisiniz ?

güncellendi sizde sebeb oldunuz iyi oldu birde indirme linki ekledim.

Sayfa: 1 [ 2 ]