ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Hamburg'da Dil Kursu ve Vize İşleri

Sayfa: [ 1 ]

meceng10 27.01.2012 20:06:34

Merhaba.Ben bu yaz hamburga gitmeyi düşünüyorum dil kursu ile.Burda da başladım zaten.Tavsiye edebileceğiniz dil kursu var mıdır?Bir de dil kursuyla gidince pasaport harcından muaf olunuyor diye birşey duydum,böyle bişey var mı?

fuk_18 28.01.2012 05:19:59

pasaport cikartirken zaten mecbur yatircan harci muaf meselesi yokda kurs isin ise hamburgda kalmiyorum o yuzden bilgim yok ama arastira bilirsin goethe falan olabilir mesela

meceng10 28.01.2012 19:43:07

cevap için teşekkürler.ama goethe pahalı kaçıyo açıkçası birçok kursa baktım ortalama 5 hafta 500-600 euro civarında iken goethe 1100-1200 eurodan bahsediyo iki katı,bu yüzden başka arayışlara yöneldim:)

fuk_18 28.01.2012 22:26:06

dil kursu icin vize alirsan mutlaka burda paylas bilmek isteyen cok olcaktir cunku dil kursu ile vize almak kolay birsey degil

missbeatrix88 30.01.2012 18:10:05

Herkese merhaba... Bildiğim kadarıyla Almanya'ya öğrenci olarak vize başvurusu yaptığınızda sizden vize ücreti almıyorlar. Bir arkadaşım erasmus programıyla Almanya'ya gitti. Onunkisi üniversite öğrenimi, sizinki ise dil öğrenimi.. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum. Eğer siz de öğrenci vizesine başvuruyorsanız sanırım sizden de vize ücreti almayacaklardır. Hamburg'un çok güzel bir şehir olduğunu duydum, umarım çalışmalarınızda başarılı olursunuz. Hayırlı olmasını dilerim..

Burda da Hamburg hakkında bir video var umarım beğenirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=HSNXYNzTZlE#ws

Sayfa: [ 1 ]