sabrisonmez 28.01.2012 11:10:37
fuk_18 28.01.2012 15:08:07
fuk_18 28.01.2012 15:09:09
sabrisonmez 29.01.2012 22:01:02
fuk_18 30.01.2012 04:35:02
sabrisonmez 30.01.2012 22:25:43

askerden tatile gelmsim kim tutar beni
aynen yine pazarligiydi bilemem nesiydi artik tabi bende daha rahatim artik normal gelmeye baslayor ortam.Artik biz sevgiliyiz bunun kacari kalmadi ama yine glecege dair plan yok yine ani yasiyoruz.Ve yine ayrilik.sabrisonmez 31.01.2012 12:38:49
fuk_18 31.01.2012 16:39:34
sabrisonmez 31.01.2012 16:44:41
anlastik dusuncemiz 1 sene ben bu sinav basvuru halletcem kisinda esimin yaninda olcam .esimde ekime erkenden bilet aldik benim yanima gelecek 2 hafta.oldu eylül ayi süpriz süpriz ben hamileyim dedi.Sok oldum.Kesin mi dedim kesin dedi yapcak bi sey yok planimiza gore seneye yazinda bir kir dugunu yapacaktik sonra yine almanya ya donecektik.Cocuk isi olunca tabi bizim dugun iside yatti
anneme soyledim o da sok oldu babam ogrendi afferim oglum dedi simdi dugunde cocuguna sut icirirsin dedi.Dedim daha dugun olmaz.Bir nikahimiz oldu bir de köyde bir eglence tum evlilik animiz bu kadar.Ekim tatilide ilk aylara rastladimi hamilelikte.Dusuk riski var doktor ucma demis.Gelemedi.Agustostan beri ayriyiz.eylül ayinda dedim bari su sinav isini halledeyim sinav randevusu parasini yatirdim zannedersem garanti bankasinaydi.Akraba cok ya dedim istanbulda gireyim sinava.sinavdan 1 gun once gittim istanbulaamacamkin evi bostu yerlestim.Kuzeni aldim sinav yerini gormeye gittik bulduk sordum burasi degilmi yarin sinav yapilacak bina guvenlik sordu evet dedi.O aksam benim geldigimi duyan cumle cemaat kuzenler doldu eve.Ben yarin sinava gircem bir once ki gecede alem yapiyoruz.Benim aklimdaki sey suydu kazanirsam kazanirim kazanamazsam kismet degilmis.Önce den aile birlesimi kurslarina internetten bakiyorum yok soyle yok boyle dedim bu kadar firma bu isin icindeyse bu ciddi bir sey demekki basit bir sey olsa insanlar bu kadar odeme yapmazlar.Sabah kalktim hazirlandim bindik otobüse yarim saat onceden geldik bekledik baktim ki kapida herkes elinde kagitlar falan calisiyorlar bende de 2 tukenmez kalem var topu topu bu.Millet son dakikaya kadar calisti.Hayret ettim icimdende dedimki bunlardan bazlari muhakkak dha oncede bu sinava girmistir calismayanda yok demekki bu sinav gercekten zor bir sinav.Iceriye girdik sarisin uzun boylu takim elbiseli bir adam mavi isikl bir cihazla nüfus cuzdanima bakti bir kadin kameraya bakin dedi ne oluyoruz dedim kendi kendime cia filmi gibi... sinifimi buldum oturdum konusuyoruz biridiyor ben gecen sinavda 1 puanla kaybettim biri diyoe ben simdiye kadar 3000 tl masraf ettim kurs icin biri girmis 4. kez kazanamamis,Dedimki gir cik bakalim ne olacak.Kitapciklar dagitildi cd yi koydu bayan dinleme bolumunde onlar konusuyorlar sende kitapcikta siklar var onlara gore dogru olani isaretliyorsun.okuma bolumunde bazi parcalara gore ne anlatildigina gore dogru ve ya yanlislari isaretliyorsun,Yazma bolumunda sana bir konu veriyorlar misal ailenle atile gideceksin su otele e mail yaz e mailinde su konular olsun tek oda ve cift yataklilarin fiyati nedir su kadar gun kalacaksiniz bu sekilde istedikleri 4-5 madde var onlari yaziyorsun ve en az 30 kelime olacak sinac basladi dinliyorum isaretliyorum dinleme bitti okumada okuyorum isaretlyorum kezza yazmadada madde madde yazdim daha zamanimda var diyorumki bu kadar basit olamaz mümkün degil cevreme bakiyorum insanlar terliyor bitirim verdim ciktim dediler oglenden sonra sözlü var.biraz takildik sözlüye girdik.1 kkisi gelmemis 3 kisiyiz 2 bayan ogretmen ilk ben girdim odaya hos geldiniz dedi almanca bende merhaba dedim ismimi sordu soyledim nereden geldigimi sordu soyledim.ne is yaptigimi sordu soyledim.evli misin dedi 2 ay once evlendim dedim esimin adini sordu daha sonra harf harf soylememi istedi onu da yaptim.kaldi ki her yerde okudugum kart olayina.kartlari sectik cumle kuruyoruz.2 sefer yaptim 3. kart übernachten konaklamak geldi Allah Allah dedim bu neydi?lalmanca bunu simdi gercekten hatirlayamadim dedim.diger kadin otekine bu almanca biliyor dedi.bana bir otelde kalmak orada uyumak gibi tüyo verdi anladim tabi hepsi almanca bunlarin.onuda yaptik ciktim yine memlekete geldim.sinavin sonucunu bekliyorum sinav sonucu geldi.actim baktim 92almisim.8 puanida konusmadan kirmislar
feda olsun
Iks yi aradim randevumu aldim 12 kasima ankaraya.tarih geldi belgelerimi toparladim gitiim.Iceriye aldilar arama yaptilar.Orada bir fotokopici var belgelerinizi duzenliyor.iyi bir hizmet ama fotokopi cekiyor ve kac para derse veriyorsun
ben belgelerimin 3 er adet sertifika ve passaportlarinda 3 er adet renkli fotokopisini cektirdim siraladim sirasina gore oturdum bekliyorum.Önümde var 5 kisi fotokopici bana dedi ayakta bekleyiniz.Gücüme gitti ters ters baktim attim bacak back üzerine sira bana geldi kalktim.Benim fotokopileri ayirdi kendi cekti bir seyler 4 tl o anda bir sey diyemedim ama simdi dusunuyorumda ben neden itiraz etmedim neyin 4 tl si bu diye.sira aldim kabine girdim.merhaba dedim genc bir bayan karsimdaki cantami koydum belgelerimi istedi verdim bakti ayrica dedim esim hamile ve nisanin 2 si gibi dogum var mutter passi da yanimda dedi ki belgenize eklemek ister misiniz dedim bir faydasi oluyorsa istiyorum.tamam dedi bir de mutterpass a fotokopi cektik 3 tl ohhhhhhh ne güzel
bayan ben bunlari sefime onaylatayim siz bahcede bekleyin sizi cagiracagiz dedi tessekkur ettim ciktim bahceye.Sigara iciyorum bir iki uc cagiran eden yok 2 bucuk saat bekledim ole.cagrildim tekrar kabine giridim bayan bana bir belgeniz eksik dedi bende eksik belgem yoktu ne istediyseniz getirdim dedim.Yok ole degil sizden esinizin son 5 yil icerisinde türkiye ye giris ve cikislarini istiyoruz dedi peki dedim emniyetten alacaksiniz dedi peki dedim elden mi teslim edecegim kagidin uzerindeki numarayi gosterdi buraya fax atabilirsiniz dedi peki dedim yine geldim memlekete.ertesi gun emniyete gittim boyle boyle bu bana lazim memur anlatti ama dedim ben kocasiyim dedi kocasi degil babasi olsan yine veremeyiz,Ya kendi gelip alacak ya sana vekalet verecek.Durumu esime anlattim boyle boyle vekaletname gondereksin bana diye tamam dedi benim hamile esim mainz konsolosluguna gitti yaninda bir türk tercuman 80 euro ve ek masraflar belgeyi aldi bana gonderdi 22 kasim da elime ulasti yarim saat sonra faxi cektim ankaraya bir hafta bekledim bir konsolkoslugu arayip sorayim dedim,Yok dim dim dim bir muzik hesapta klasik musik ama insanin psikolojisini bozan bir muzik dinledim takip eden 10 gun icinde.11.gun telefon acildi yine bir bayan kendimi tanittim anlattim bakiyorum dedi dedi belgelriniz kuryeye verilmiss 21 aralikta almanya da olacak sevindim isler yoluna girdi diye.Esime soyledsim orada calisan memur belgelrin edlimize ulasmasindan sonraki 2 3 hafta icerisinde size randevu verilir demis.Tarih gecti esim ariyor elimize ulasmadi bir daha yine yok bir daha yine yok.Sonra ocagin ortasina kadar bu boyle e mail gelmis belgeler piyasada yok stress oldu esimde bende .Sonra bir vasitayla bu dairenin sefini arattik sef gorevli memuru ariyor herhalde birazda fircaliyor memur bizimkini ariyor elgeleriniz 22 araliktan beri burdaymis fakat bazi yanlisliklar yuzunden bekletilmis diyor esim diyor ne tür yanlisliklar memurda bununlailgili size telefonda bilgi veremem diyor konusma bitiyor.Telefonda bilgi veremeyen bu memur arkadas daha sonra evi ariyor esime de degil kaynanama Alman konsoloslugu ve bizim bu evliligin gercek olmadigina dair kuvvetli süphelerimiz var diyor.Nisanin 2 sinde bizhim cocugumuz olacak ve sahte evlilik süphemiz var
Baldizima gore bunun sebebi memurun sefinden belgeleri neden isleme koymadin diye firca yemesi
Esim bu islerle ugrasan bir avukattan randevu aliyor.Danisiyor avukat kolay cözülür diyor.Avukat memurun dogru soyleyip soylemedigini ogrenmek icin simdi alman konsolosluguyla konusacak bunun icin avukata gecen cuma günü vekaletname imzaladim ve faxladim.Simdi ise persembe günü avukatimizin esimle randevusu var ve olay hakkinda esimi bilgilendirecekJeynes 31.01.2012 19:06:11
sabrisonmez 31.01.2012 19:16:02
ckokler 31.01.2012 21:35:59
mevlut 01.02.2012 13:30:25
sabrisonmez 01.02.2012 15:48:09
sabrisonmez 01.02.2012 15:52:58