erciyes
04.02.2012 15:13:46
oturumumu uzatmak icin kagit geldi yabancilar polisinden hersey tamam bi zertifikat zum integrationskurs belgem yok gitmedim kursa eksik belgeyle gelmeyin diyor ne yapmam lazim bilgilerinizi paylasin lutfen
fuk_18
04.02.2012 15:59:26
neden gitmedin kursa eger gerekli bir maziretin varsa onu sun yoksa sana veriln vize kisalcaktir mesela 12 ay vermisseler ilk 6 ay verebilirler simdide bunun ornekleri yasandi iyi bir maziret bulun da belgeleyin gidin
erciyes
05.02.2012 11:57:50
iyi mazeretim is yerim saatlerim uymadi vardiyeliydi bi hafta sabah bi hafta aksamdi hafta gitsem 1 hafta gidemiyorum arabamda yok 9 aydir burdayim ehliyet sinavini kazandim surus kaldi arabami alsam heryere gidicem evim biraz sehir disinda kaliyor koy gibi o yuzden tramvayda yok burda
ckokler
05.02.2012 13:29:51
Merhaba,
Isin sigortali ise, yani resmi olarak belgeler ile sunabileceksen, bence hic yoktan iyidir. Sonucta devletin senden bekledigi, ise girip calisip hem devlete yük olmaman hemde ek olarak vergini vermen. Tabii sana bize neden bildirmedin bu durumu diyebilirler ama dedigim gibi hic yoktan iyidir.
Lütfen sonucu buradan paylas, konu ilginc bence
Kolay gelsin
fuk_18
05.02.2012 18:50:07
isin olmasi tabiki guzel bencede arkadasimin dedigi gibi sorun cikarmicaklardir sonucda yuk olmuyorsun ama kursu bitirmeye bak suresiz oturum icin
erciyes
19.02.2012 14:41:31
pasaportta sorun cikartmadilar sadece maas kagitina bakip kursa 2013 sonuna kadar gitmem gerekmis maasimi yeterli buldular bu yuzden yirttik 1 yil daha uzadi saolun yardimlariniz icin kursa kisa zamanda baslayacagim ehliyert 28 subatta cebte arabayi alip
slm arkadaşlar bana red geldi daha sonra itiraz et dediler kendim yazdım itiraz ettim şimdide diyorlar berlin mahkemesine müracat yani itiraz et diyorlar bu konuda bilgisi olan varsa yazsınlar teşekurler
slm arkadaşlar bana red geldi ve itiraz hakkımın oldugunu söylediler kendim itiraz ettim tekrar yazı gelmiş bana almanya berlin mahkemesine eşiniz itiraz etsin .eşim alman bu konuda bilgisi olan yazsınlar teşekürler
fuk_18
19.02.2012 23:09:42
SEN NE ZAMAN BASVURDUNDA RED ALDIN DAHA ONCE DE BIRCOK KONU ACTIN IMAM NIKAHLI ESIMDEN DOLAYI RED VERDILER YOK MAHALLE MUHTARINI ARAMISLAR SORMUSLAR GIBI HALA VIZE ILE UGRASIYORSAN BURDA KIMSE YARDIM EDEMEZ MAHKEME ILE UGRASCASIN CUNKU SENIN DURUM FARKLI
Alıntı yapılan: jett - Şubat 19, 2012, 10:45:41 ÖS
slm arkadaşlar bana red geldi ve itiraz hakkımın oldugunu söylediler kendim itiraz ettim tekrar yazı gelmiş bana almanya berlin mahkemesine eşiniz itiraz etsin .eşim alman bu konuda bilgisi olan yazsınlar teşekürler
[qevet eşiniz berlin mahkemesine itirazt etsin diyor konsulosluk