ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize basvurusundan sonra adres degisikligi.Yardim lutfen!!

Sayfa: [ 1 ]

esquire 13.03.2012 10:05:31

Arkadaslar 10 gun once vize basvurusunda bulundum ama simdi adres degisikligi soz konusu olacak.fax ya da telefonla konsolosluktaki adres bilgilerimizi guncelleyebiliyor muyuz??

fuk_18 13.03.2012 11:59:26

senin turkiyedeki oturdugun ıkamet adresinmi yoksa eşininmi eger türkiyede oturdugun adres ise konsoloslugu arayıp bilgi vermen gerekecek yada bekliceksin o adrese gonderıldıgınde vizen orda seni bulamadıkalrında senı arayıp bılgı ıstıcekler veya önceden arayıp ups yi adresini güncelliceksin kargo adresini. konsoloslukdakı onemlı degil

esquire 13.03.2012 13:10:03

Benim adresim degisecek.hani bana bisey gonderirlerse elime ulassin istiyorum.ben izmirden basvurmustum,orada vize cikinca siz gidip aliyosunuz yani pasaportunuzu adresinize gondermiyorlar.

fuk_18 13.03.2012 14:08:24

anladım konsoloslugu yazmayınca bılemedık ısde neresı oldugunu o zaman konsoloslugu arayıp sorcaksın bırsey yapmam gerekıyormu dıye cunku burdan bıraz zor yardım olur senın gıbı basına gelmıs bırı bulmak lazım bızımde o konuda pek bılgımz yok acıkcası en ıyı yol ara kons. gorus

Sayfa: [ 1 ]