ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: EşİM ÇİFTE VATANDAş AİLE BİRLESİMİ VİZESİ EVRAKLARI İÇİN EVRAKLAR NELERDİR

Sayfa: [ 1 ]

divrigim 24.03.2012 14:40:51

ESİM ÇİFTE VATANDAS 2000 SENESİNDEN ÖNCE OLDU __VE TÜRKİYEDE TÜRK VATANDASI OLARAK EVLENDİ. ALMAN KONSOLOSLUGU AİLE BİRLESİMİ VİZESİ  İÇİN HAZIRLAMAM GEREKEN EVRAKLAR NELERDİR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

madbad 27.04.2012 13:17:08

selam.aynı sorunu bende yaşıyorum.benim eşimde çifte vatandaş ve tr vatandaşlığıyla evlilik yaptık.eğer işlemelere başaladınızsa ne gibi evraklar götürdünüz ordan bize ne lazım.ordan hiç bir evrak getirmedik ve direk tr vatandaşlığıyla evlilik yaptık.aynı sorunumuz var galiba.öğrenebildiniz mi birseyler yardım ederseniz cok seviniriz

roye 27.04.2012 18:39:37

arkadaslar randevu almak icin iks yi aradiginizda zaten söylüyorlar size gerekli evraklari...kulaktan dolma is yapmak yerine arayin söyledikleri belgeleri ona göre hazirlayin...almanyadan gelecek evrak varsa zaten hizli kargo ile 3 günde geliyor...bana gelmisti yani...kolay gelsin...

madbad 27.04.2012 19:38:29

evrakları biliyorum ama türk vatandaşı olarakmı evrak vermemiz lazım yoksa alman vatandaşı olarak mı.ve oradaki evelndirme dairesiyle falan alakalı hiç bir belge getirmeden direk olarak nikah yaptık biz tr vatandaşlığı ile.nereden başlayacağımızı bilmiyoruz

jusus 01.05.2012 01:10:35

cifte vatandaslik olmasi durumunda Türkiyede nikahi Almanya'dan gelen kisinin türk kimligi ile kiyilir.Evraklari ise randevu alirken esiniz türk mü alman vatandasimi soruldugunda alman vatandasi oldugunu soliyeceksiniz.
Nasil ki Türkiye de nikah kiyilirken evlendirme memuru onceligi türk kimligine bakiyorsa alman memurlarda cifte vatandas olan kisilere Alman kimligine bakarkar
gerekli olan belgeleri saten e-mail yolu ile ve telefonda direk onlardan aliyorsunuz.Sizi ilgilendiren evraklar orada.

esinizin her iki vatandasligi olmasi durumunda konsolosluktaki memur saten esinizin alman vatandasi oldugunu vize ucretinden muaf oldugunuzu soyler esim turk vatandasli hem alman gibi konularada girmeyin.Ordaki memurun sorduklarina kisa oz duzgun cevaplar verin

Sayfa: [ 1 ]