Salih34
26.03.2012 00:13:24
Arkadaşlar 19.03.2012 tarihinde istanbulda randevum vardı çok iyi geçti ve hiçbir zorluk çıkarmadılar çok şükür benim eşim 8 aylık hamile ve ben a1 sertifikasını 3 puanla kaybetmiştim bazı arkadaşlar doğmamış çocuk üzerinden aile birleşimi yapılmaz diyor bu konuya acıklık getırmek ıstıyorum hamileliğin 5. ayından sonra çocuk üzerinden aile birleşimi yapılıyor ki ben kendim başvurduğumda dediğim gibi eşim 8 aylık hamile 3 nolu gişeye girdim saolsun kadın iyi niyetliydi bana sadece iki soru sordu çocuk alman vatandaşımı olucak bende evet dedim (bu arada eşim alman vatandaşı) ve 2.soru benım ıcın cok onemlı olan bır soruydu aslında biz eşimle turkıyede yasamak ıstıyorduk daha dogrusu ben 1 yıl burda yasadık ve eşim yapamadı açıkcası kadın dedı neden 1 yıl turkıyede kaldınız bende açıkcası almanyada yasamak ıstemedım burda yaşayacaktık dedım ama esım yapamadı dedım ve zaten kadının evliliğimden yana hiçbir şüpesi kalmadıgını dusunuyorum başkada soru sormadı bi kağıt verdi tmm gidebilirsiniz dedi bakalım inş biran önce vizemi alırım çocuğumun doğumunda orda olmak istiyorum arkadaşlar
omerumutesen
01.04.2012 04:00:55
Arkadasım merhaba benım esımde su anda 7 aylık hamıle ve bende dogum esnasında yanında olmak ıstıyorum benım esım turk vatandası ve hamılelıkten once de tr deydı sonra oraya gectı senın ıslemlerın halloldugu zaman banada bızzat bır mesaj atıp bılgı verırsen cok sevınırım...ALLAH analı babalı buyutmek nasıp etsın hepımız ıcın hayırlısı...
Salih34
01.04.2012 13:21:41
tabiki ömer kardeş bilgilendiririm şuan zaten evraklar almanyaya ulaşmış işte randevu bekliyoruz.eğer eşiniz 7 aylık hamileyse bence başvur derim çünkü raporu gördükten sonra kadın çocuk üzerindenmi ve alman vatandaşımı olucak diyor zaten evet diyorsun ve hiç bir sorun yaratmıyorlar en azından bana sorun yaratmadılar bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum vizenin çıkmasını inşAllah çıkarsa yazarım burdan.
Salih34
02.04.2012 14:56:50
Evet arkadaşlar bugün yeni bir güsel gelişme daha oldu eşim yabancılar polisinde bizim dosya ile ilgilenen bayan ile konuştu aslında eşime randevu verdi ancak çocuğun doğumuna 1 ay kaldığı için aciliyetinin olduğunu dile getirdi ve ordaki bayan saolsun tmm siz ozaman yarın hamilelik raporunu teslim edin zaten sizin vizeniz çıkar demiş bakalım yarın eşim teslim edicek bakalım yeni gelişmeler olursa yazarım inşAllah belki bi kaç arkadaşımıza yardımcı olmui oluruz
omerumutesen
02.04.2012 22:29:59
sen sureklı guzel haberlerle gel arkadasım senın adına cok sevındım ınsaALLAH bır an once halolur ısın bakalım bende bır an once basvurumu tamamlayım hayırlısı....
Salih34
03.04.2012 17:14:41
Ömer kardeş Allah razı olsun inşAllah sende hayırlı haberler alırsın eşimin bugünki yabancılar polisindeki görüşmesi çok iyi geçmiş kadın çok iyimiş aslında sizin birşey getirmenize gerek yoktu siz arayınca annelik raporunu istedim demiş ben evrakları toparlayıp onayı vericem en geç önümüzdeki hafta vize eşinin elinde olur demiş bu süper bir haber benim için bakalım vizem ne zaman gelicek geldiğinde paylaşırım inşAllah