ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: VİZEM ÇIKTIII ARKADAşLAR

Sayfa: 1 [ 2 ]

fuk_18 06.04.2012 01:39:01

tabiki ama sunu dusun birde bizim ulkemizde yasayan yabanci vatandaslara ne kadar iyi davraniyoruz halk olarak esnaf olarak ve gitcegimiz ulkeden ne bekliyoruz yani sunu soylemek istiyorum diyorlar ya turklere iyi davranmiyorlar bakalim turkler nasil davraniyor kendi ulkerinde bulunan yabancilara ve gittikleri ulkede yaptiklari hatalarla ne bekliyrolar nasil davranmalarini bekliyorlar buna anlam veremiyorum gelince kendi gozlerinle gorunce olan biteni mutlaka yorum yaz simdi inan kelime ile sozle anlatilmiyor

Salih34 06.04.2012 01:43:18

ufuk kardeş inşAllah Allah nasip ederse çarşamba akşamı geliyorum inşAllah iyi insanlarla iyi dostluklarla karşılaşırız dediğinde çok haklısın herkes gerçekten hoşgörülü iyi niyetli olduktan sonra dünyanın her köşesinden gelen insanlar bir arada mutlu ve huzurrlu bir şekilde yaşarlar.inşAllah duygularımı sizinle paylaşırım inşAllahta yanılırım ya:)

omerumutesen 06.04.2012 22:04:00

Kardesımmm her seyden once dogumda esının yanında olabılecegıne cok sevındım ALLAH herkese kolaylık nasıp etsın senın ıslerınde halolmus artık gerısını cocugunu beklerken cocugunu buyuturken onun yanında olmamanın mutlulugu ıle atlatırsın dert etme tekrar tekrar hayırlısı olsun senın adına cok sevındım ....

Salih34 06.04.2012 23:13:00

ömer kardeş Allah razıolsun inşAllah aynen çocugumun yanında olmak doğumda süper olucak çarşamba gununu beklıyorum Allah nasip ederse orda olucam ınsAllah sızlerınde vizeleri sorunusuz ve tez zamanda çıkar  byby:)

Bis Zum Ende 07.04.2012 00:04:16

Gulcinb sanırım sende Munihe gidiceksin bende Munihe gidicem bu ay randevum var konsoloslukta rica etsem ne zaman evraklarını verdin konsolosluga yazarmısın..

07.04.2012 14:09:58

Hayirli olsun kardesim.. Geldiginde mutlaka okul ve evrak islemlerini yaptirmak icin ücretsiz danismanlik hizmeti veren "AWO" Bürolarina gitmeni öneririm..

Salih34 07.04.2012 19:46:58

Çok teşekkür ederim arkadaşım saolasın hele bi gidelimde benım pek bılgım yok almanyadakı ıslerle ılgılı oraya gıttıgımızde daha detaylı ogrenırız.

Sayfa: 1 [ 2 ]