ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: soruma cevap alamıyorum bılgısı olan kımse yokmu ??????????????? acilllllllll

Sayfa: 1 [ 2 ]

Baybars 07.05.2012 14:51:03

Alıntı yapılan: betDior - Mayıs 07, 2012, 02:21:31 ÖS
Hazır çalışma müsadesine de değinilmişken, Baybars şunu paylaşmak istedim;

ERWERBSTÄTIGKEIT NICHT GESTATTET    benim vizemde bu ibare vardı ve buraya geldiğimde de bana çalışma müsadeniz yok dediler (henüz oturma müsadesini alacağım gerçek randevu tarihime var ama, randevu almaya gittiğimde sordum, hatta sonra tekrar başka bir memura sordum, çalışma izniniz yok sadece oturma müsadeniz var dediler).  Eşim sınırsız oturum sahibi değil, o nedenle sanıyorum...

tabi dogrudur, calisma izni olmayanlarda var, direk vizede yazili olanlarda.. ilginc tabi bunu neye göre karar veriyorlar acikcasi arastirmadim,, belki esin alman olmasiyla, belki sinirsiz vize ile bir alakasi vardir...

betDior 09.05.2012 13:48:18

Baybars, sanıyorum sınırsız oturma müsadesi ile alakası var, ancak yasalara göre net bir karşılığını bulamadım henüz. Eğer siz birşeyler bulabilirseniz paylamşanızı rica ederim... Teşekkür ederim.

Sayfa: 1 [ 2 ]