ALMANCA EĞİTİM SETLERİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
EDIT: KONUMUZ GÜNCELLENECEKTİR
almancax tarafından hazırlanan ve kısa bir süre için Kargo dahil SADECE 15 TL'den satışa sunulan Almanca Eğitim Setlerimiz büyük ilgi görmeye devam ediyor. Setimizi edinen ziyaretçilerimiz ve üyelerimizden aldığımız yüzlerce e-posta ve almancax forumlarına yazılan yorumlar, eğitim setlerimizin ne kadar yararlı olduğunu gözler önüne seriyor. %100'e yakın olumlu geri dönüş alan ürünlerimiz 7'den 70'e herkesin başvuru kaynağı olmuş vaziyette. Özellikle Almanca öğrenmeye yeni başlayanlara oldukça sağlam bir temel kazandıran eğitim setlerimiz aynı zamanda Almanca A1 sınavına girecek olanların da en büyük yardımcısı konumunda.Eğitim setimiz 1 adet Almanca Eğitim DVDsi ile 23 adet Almanca kelime kartından oluşmaktadır ve DVD ile Kartlar KDV ve KARGO DAHİL yalnızca 15 TL'dir. Aşağıdaki bölümde Almanca eğitim DVDmiz ve Almanca kelime kartlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.Ürünlerimizin resimleri ve nasıl sipariş verebileceğiniz hakkında bilgi sayfada mevcuttur.
1. ALMANCA EĞİTİM DVD si Sıfırdan Almanca Dersleri ile başlayıp ileri seviyelere kadar dersler içeren hem görüntülü hem de sesli anlatıma sahip eğitim DVD'miz tam 7 CD kapasitesinde olup tüm üniteler oldukça ayrıntılı, anlaşılır ve bol örnekli olarak ele alınmıştır.DVD'mizdeki derslerin içeriği ve DVD'mizin özellikleri aşağıda verilmiştir.Almanca öğrenen herkesin mutlaka elinin altında bulunması gereken DVD'mizi herkse tavsiye ediyoruz.Almanca eğitim DVD'miz ve Almanca kelime kartlarımız hakkında forumumuzda Almanca Eğitim DVD'si ve Kelime Kartları adlı bölüm bulunmakta ve ürünlerimizi edinen üyelerimizin görüşleri ve ürünlerimiz hakkındaki yorumları bu bölümde yer almaktadır.Lütfen ürünlerimizi alanların yorumlarını okuyunuz.Foruma gitmek için buraya tıklayınız. (Yeni pencerede açılır)
��DVD'MİZİN ÖZELLİKLERİ Fiziksel Özellikler • DVD'ler son derece kaliteli, uzun ömürlü ve birinci sınıf DVD'lerdir.
• DVD'lerimiz özel baskılıdır.
• DVD üzerinde logomuz, ISBN numarası ve DVD'nin ücretsiz olduğunu para ile satılamayacağını bildiren yazılar bulunmaktadır.
• DVD üzerindeki baskı serigraf baskıdır ve son derece mükemmeldir.
DVD'nin Genel Özellikleri • Almanca eğitim DVD'sinde toplam 39 video ders konusu bulunmaktadır.
• Bunun yanında çok kullanışlı ve 6 dilde kullanılabilecek bir sözlük de DVD'nin içinde yer almaktadır.
• DVD'deki videolar HD kalitesindedir.Sesler de özel cihazlarla kaydedildiğinden görüntü ve ses kalitesi mükemmeldir.
• Ekranınızın ebatı ne olursa olsun, tam ekranda dahi derslerimizi kaliteden ödün vermeden izleyebilirsiniz.
• DVD'miz otomatik çalışma özelliğine sahiptir, DVD'yi bilgisayarınıza takar takmaz karşılama ekranı gelir ve sizi yönlendirir.Karşılama ekranında Almanca üniteler sırasıyla mevcuttur, izlemek istediğiniz dersin üzerine tıklamanız yeterlidir.
• DVD'deki derslerimizde yazılar ve resimler oldukça büyük puntolarla hazırlandığı için gözleriniz yorulmaz, dikkatiniz dağılmaz ve ekrana yaklaşmak zorunda kalmazsınız.Aynı zamanda daha akılda kalıcıdır.
• DVD'miz Almanca ile ilgilenen herkesin elinin altında bulunması gereken harika bir başvuru kaynağıdır.
DVD İçeriği ve Dersler • DVD'mizde toplam 39 ünite bulunmaktadır.Konular sıfırdan başlar.
• DVD'mizde yer alan derslerin tamamı görsel ve seslidir, bu sayede hem görerek hem de duyarak öğrenmiş olacaksınız.
• Ders anlatım tekniği çok basit ve kolay anlaşılırdır, gramer konuları derinlemesine işlenmiştir, ileri seviye gramer bilgileri fazlasıyla verilmiştir.
• DVD'de yer alan bazı konular:
• Almanca hakkında genel bilgiler, Almanca alfabesi, Almanca'yı tanıyalım, Almanca'da günler, aylar, mevsimler
• Almanca'da sayılar, şahıs zamirleri, isimler, artikeller, belirli artikeller, belirsiz artikeller
• Almanca artikel kullanım alanları, çoğul isimler, tekil isimleri çoğul yapma
• Almanca'da ismin halleri, yalın hali, i hali, e hali, in hali
• Almanca'da şahıs zamirlerinin çekimleri, iyelik zamirleri ve kullanılışları,
• Almanca'da sıfatlar, sıfat tamlamaları, sıfatların çekimleri,
• Temel cümle dersleri ve Almanca'da cümle yapısı
• Almanca'da cümle kurulumu, basit cümleler ve kalıplar
• Almanca'da şimdiki zaman, şimdiki zamanda cümleler, düz cümleler, soru cümleleri ve olumsuz cümleler
• Almanca'da geniş zaman, olumlu-olumsuz cümleler ve soru cümleleri
• Almanca'da isim cümeleleri, düz kalıp cümleler ve farklı cümle teşkil etme biçimleri
• Almanca'da temel soru kalıpları ve verilebilecek farklı cevaplar
• Almanca'da soru kelimeleriyle soru cümleleri yapma, cümle örnekleri
• Almanca prateritum, prateritum cümle yapıları, fiil çekimleri, düzensiz fiil listesi
• Prateritum örnek cümleler, perfekt, perfekt fiil çekimleri, örnek cümleler
• Almanca plusquamperfekt, partizip perfektler, fiil çekimleri, haben ve sein ile kullanılacak fiil listeleri
• Zamanlarla ilgili örnek cümleler, genel konuşma kalıpları, Almanca'da saatler
• Almanca Günlük hayatta en çok kullanılan konuşma kalıpları, en çok kullanılan kelimeler listesi, basit diyalog örnekleri
• Popüler Almanca öğretmeni Ünal ÖZDAL ile Almanca eğitimi üzerine yapılan röportaj videosu
• Ve saymadığımız bir çok püf noktası bu DVD'de
2. ALMANCA KELİME KARTLARIMIZ Almanca'da günlük hayatta en çok kullanılan kelimeler baz alınarak hazırlanmış olan Almanca kelime kartlarımız, Almanca öğrenenlere, öğrencilere ve başta A1 olmak üzere diğer Almanca sınavlarına hazırlananlara kelime ezberleme konusunda çok yardımcı olacaktır.Cepte rahatlıkla taşınabilen kartlarımız selefon kaplama olup kolaylıkla yırtılması veya yıpranması söz konusu değildir.Kelimeler, hem çoğulda alacakları ekler hem de artikelleri ile birlikte verildiğinden çok verimli bir kelime çalışması yapılabilmektedir.Kelime kartlarımız, ürün siparişi veren kişilere Almanca eğitim DVD'si ile birlikte bir set olarak gönderilmektedir.
Kelime kartlarımızın özellikleri : 1. Piyasadaki kelime kartlarının aksine yazılar oldukça büyük puntolarla yazılmıştır, okunması çok kolaydır.
2. Her kartın bir yüzünde 10-14 arasında kelime bulunur, kartlar arkalı önlüdür, toplam 23 kart vardır 660'tan fazla kelime çoğulları ve artikelleri ile birlikte verilmiştir.Ayrıca 60 adet Almanca konuşma kalıbı eklenmiştir.
3. A1 sınavına hazırlananların ve Almanca'ya yeni başlayanların mutlaka bilmesi gereken kelimelerdir.
4. Günlük hayatta en çok kullanılan kelimelerdir.
5. Kartlar selefon kaplamadır, yırtılması yıpranması zordur.
6. Kartvizit boyutundadır, taşınması kolaydır.