ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Bilgilendirirmisiniz bu nedir

Sayfa: [ 1 ]

digital 08.05.2012 19:49:36

unterhalt für die ehefrau  600  euro  ayda  ödemem  gerekliymis  bu  konu   hakkında  bilgisi  olan  arkadaşlar  beni  aydınlatabilirlermi

Baybars 08.05.2012 20:11:45

Alıntı yapılan: digital - Mayıs 08, 2012, 07:49:36 ÖS
unterhalt für die ehefrau  600  euro  ayda  ödemem  gerekliymis  bu  konu   hakkında  bilgisi  olan  arkadaşlar  beni  aydınlatabilirlermi

Esinizin gecim-iaşe parasi 600 Euro

digital 08.05.2012 20:31:49

Alıntı yapılan: Baybars - Mayıs 08, 2012, 08:11:45 ÖS
Esinizin gecim-iaşe parasi 600 Euro

Biraz  daha  aydınlatici  açıklama  edersen  çok   sevinirim   Bu   parayi neden   ödemek   zorundayim  ben  Almanyada  bile  değilim
evime   bir  mektup  geldi   jobcenter  diye  bir   kurumdan  ve  her  ay   eşime   607.01  euro   ödemem   gerekdiği  yazıyor  ben  Almanyada  hiç  bulunmadim  ki  sadece  eşim  orda  yaşiyor  eşime   sordugumda  ise  sadece   bu  bir   formalite  dedi  önemsiz bir şey  dedi  bende   orda   yaşayan   kardeşlerimizden   bunun  ne   olduğunu   tam  olarak  anlamak  için  sorma  gereği  duydum 

Baybars 08.05.2012 20:55:48

Alıntı yapılan: digital - Mayıs 08, 2012, 08:31:49 ÖS

Biraz  daha  aydınlatici  açıklama  edersen  çok   sevinirim   Bu   parayi neden   ödemek   zorundayim  ben  Almanya'da  bile  değilim
evime   bir  mektup  geldi   jobcenter  diye  bir   kurumdan  ve  her  ay   eşime   607.01  euro   ödemem   gerekdiği  yazıyor  ben  Almanya'da  hiç  bulunmadim  ki  sadece  eşim  orda  yaşiyor  eşime   sordugumda  ise  sadece   bu  bir   formalite  dedi  önemsiz bir şey  dedi  bende   orda   yaşayan   kardeşlerimizden   bunun  ne   olduğunu   tam  olarak  anlamak  için  sorma  gereği  duydum

iyi ama nasil aydinlatici aciklamami bekliyorsunuz, yazdiginiz sadece bu unterhalt für die ehefrau  600  euro, yazdiginizin anlamida yukarda yazdigim gibi.. simdi sizin durumunuzu bilmeden ne hakkinda aydinlatilmayi beklyiorusnuz?

fuk_18 08.05.2012 22:43:05

baybars abi hakli sen konunu net bi acikla durmun nedir esin neden almanyada daha once almanyada bulundunmu esin ne is yapiyor geliri nasil ondan sonra cevapliyabiliriz

Sayfa: [ 1 ]