ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyaya izine gelip, sürekli kalmak ?

Sayfa: [ 1 ]

Formates 15.05.2012 17:44:37

Selamun Aleykum arkadaslar,

Ben 2 aylik bir vize aldim, 2 ay sonra burada 1 ay daha uzattim.
Almanyada kalmak istiyorum sürekli olarak.
Evlilik disi ne yapmam lazim burada kalmam icin ?
Amcamlarin Firmasi felan var, bu benim isime yararmi ?

Acil cevaplarinizi bekliyorum.

kaleli 15.05.2012 19:16:02

sanirim buna izin vermezler.dersen ki ben azül olmayi kabul ediyorum o baska.sahsen ben azul olmaktansa turkiye de cop toplarim yokaklardan karton toplarim  gecinirim ondan iyidir..

roye 15.05.2012 20:29:34

evet azyl olman gerek kalabilmen icin...bunun icinde türkiyeyi kötüleyip oraya dönersen can güvenligin olmadigina onlari ikna etmen gerekir...diyelimki ikna ettin...ozaman türk vatandasligindan cikarsin uyruksuz milliyetsiz birisi olursun almanya icin...seni( cok zor ) kendi vatandasi da yapmaz...sinifta bi cok arkadasim var benim irandan kacip gelen halleri icler acisi gercekten....devletten gecindiklari icin ev bulamiyorlar dilleri olmadigi icin is bulamiyorlar...yani evlilik yolu haric gayri resmi yollari tavsiye etmem...kendi fikrim...biz evlilik yoluyla geldigimiz halde cok zor...ki vatandasliktan cikip bir daha türkiyeye dönememeyi göze alabiliyorsan tabiki kendi fikrin...

Formates 16.05.2012 00:06:45

Burada bakanim cok, durum cok iyi.
Türkiyede gasptan dolayi mahkemem olmustu, önümü kestiler bicaklarla felan.Bu asyl icin neden olabilirmi ?

Formates 16.05.2012 00:30:26

Azül olunca amcamin firmasinda calisabilirmiyim ? Heimda kalmak zorundamiyim ? Heim yerine amcamin evinde yasayabilirmiyim ?

Formates 16.05.2012 13:01:09

Güncel !

Yardimlarinizi bekliyorum (!)

offoff:)  offoff:)  offoff:)  offoff:)  offoff:)

Bis Zum Ende 16.05.2012 13:56:00

Alıntı yapılan: Formates - Mayıs 16, 2012, 01:01:09 ÖS
Güncel !

Yardimlarinizi bekliyorum (!)

offoff:)  offoff:)  offoff:)  offoff:)  offoff:)
Kardeş sana gereken cvbı vermişler amcanın durumu iyi dayının durumu kötü bunlar bir işe yaramaz.

Almanyadamı kalmak istiyorsun?

1. eğer almanyanın gerek duydugu bir mesleğin olucak ve bunu diplomayla kanıtlican.
2. Aile birleşimi.
3. benm amcam 20 senedir almanyada gelemiyor tr ye babası öldü yine gelemedi giremedi niye biliomusun. çünkü azul
4. Sen geri kalan vize günlerinin tadını çıkarmaya bak... vizen bittiği gibi tr desin. acı ama gerçek.

Formates 16.05.2012 13:58:20

Izin esnasinda, Alman vatandasi biriyle evlensem kalabilirmiyim ?

Bis Zum Ende 16.05.2012 14:08:31

Alıntı yapılan: Formates - Mayıs 16, 2012, 01:58:20 ÖS
Izin esnasinda, Alman vatandasi biriyle evlensem kalabilirmiyim ?
baktınmı özele kardeş özele yazdım...

roye 16.05.2012 18:15:10

alman vatandasi birisiyle dahi evlensen türkiyeye dönüp aile birlesimine basvurmak zorundasin baska yolu yok bunun...vatandasliktan cikmayi göze alacak kadar önemlimi almanyada yasamak...normal yollarla alman vatandasi olursun okey...en azindan bi ülkenin vatandasi olmus olursun ülkene rahatca girip cikabilirsin...ama azyl olmak kötü iyi düsün...birdaha hic bi sekilde ülkene dönememek...cidden iyi düsün...

esma 41 16.05.2012 19:12:48

Size bir-iki sorum olacak.
Neden Almanya'da kalmak istiyorsunuz?
'Burada bakanım cok ' demek bir sebeb değildir.
Türkiye'de ne is yapıyorsunuz?

Reyya 16.05.2012 22:28:02

şahsen ben çok şaşırdım, almanyada yaşamak için bir insan asyl olmayı nasıl düşünürki!
almanyayı çok büyütme. ben geldiğime pişmanım açıkcası. eşim alman olduğu için bu ülkede kalmak zorunda kaldım ama ikna etsemde, edemesemde  türkiyeye geri dönmeyi bile düşünür oldum acıkcası. B1 sınavını, meslek sınavını başarmama rağmen, şu an almanyada çalışmama rağmen. ne olursa olsun BEN VATANIMI ÇOK FAZLA ÖZLÜYORUM. birdaha türkiyeyi göremeyeceksin deseler, ölürdüm herhalde. almanyadan nefret etmiyorum elbette ama BİR BAşKADIR BENİM MEMLEKETİM sözleri cukk oturuyor içime. :-\

Sayfa: [ 1 ]